[#StandWith33] F1 2021 阿布扎比賽後討論區 3

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
拉利有新spec
大家都唔記得左
其實垃利架車真係快左好多...
麥記2007
天意要咸狗無8屆,遲一個lap 炒 都可能sc到完場。。天命不可違,雖則西方世界唔信依套
架車快咗,條team柒少咗
唔止compare垃利啦
季尾呢5場係同alpine 細牛比都贏唔到
你真係唔識架喎
F1 所有strategy 都係計緊risk and reward ratio
要進取啲定保守啲
我只不過覺得Mercedes 嘅決定冇大錯誤姐
不過結果當然係太保守輸晒啦
早晨呀各位!
喊狗粉喊完未呀
其實 racing regulation 有講明
1 俾 lap 車過係要同全世界講全部 lap 車過,唔係好似今場咁過幾架
2 如果俾佢地過就要下一圈 sc 先戈可以入返 pit 唔係琴日咁一放走堆車 sc 就入 pit

根本 masi 做到錯撚晒抵俾 toto 或者咸迷屌,佢早一圈放 lap 車上就唔會有位俾人入 … 依家就彈出彈入咁

最大贏家除左 Honda Redbull 就係 Netflix
尋晚discord見到有人講,如果俾機會max追咸,點解唔俾機會sai追max

雖然好on9, 但masi呢個決定差就真係好明顯
老竇可能醒左教路又得,其他世叔伯教路又得

但不過應該都係意外居多,邊有咁多陰謀論啊
做地布啦!
regulation係話any唔係all
同埋regulation有尚方寶劍race director has overriding authority over safety car
係保守既,但冇人知safety car 係咪會帶到完場。
喊今次係係輸運氣.
Max 係贏車隊strategy,nothing to lose 令redbull夠膽去賭
真,checo 個防守真係好熱血
D cap帽賣撚晒
邊到有得買😑
印象中check一對咸都會好好睇
有影到呀圖安慰佢
始終成個circuit最大方得體係佢
有冇人覺得其實就算無炒車rb 都plan 咗checo 無油泊車出SC
黑平都有預呢下所以先問定ham 要咩呔
舒仔都有
VTEC kick in Yo~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞