[#StandWith33] F1 2021 阿布扎比賽後討論區 3

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
未必,Ham race pace 快Red Bull 有一秒都唔出奇
Ham 舊胎直路食Slip stream 都追到同Max 平排

Benz 輸冇自信,唔信自己劃到Red Bull火柴
Doooooooooooooooooooooooooooooooooooooo~~~~~~~~~~~~~~
丹尼爾係邊個既fans
試下調番轉
係ham追max
啲人又會話走sc好合理
成事
牆頭草
呢個可以pin
我估除非出年sainz好柒如果唔係都係佢留低搭mick
19叻除左靚仔過sainz之外冇得同人比

講手車今年第一年已經高分過你玩左幾年
講背景人地老豆連alonso見到都要叫聲大佬
講人緣人地又冇艾汪everything 朋友又多 場內場外又唔19 得閒唱下歌派下膠fans又鍾意
唸住係SC個陣熄 點知ending
19叻都算幾幸運,反正部垃利都追唔到Benz 同Redbull, 唔洗上前玩命。下面麥記又追唔番垃利,仲養生過kimi
你條柒頭,琴日成支導彈射咗出去
如果拉利要捧Mick上位
19Lec再唔改佢手車一定要走
留個聽話又交到貨嘅Sainz係最好
如果係咁分分鐘打官司打到世界末日
Crash gate 2.0

終於有人整呢張圖
2008: Is that Glock???
2021: Is that Latifi???
收聲呀收聲呀
我唔明點解拉利一定要捧mick上位
佢老豆都唔郁得啦,mick手車又唔係cls級
其實冇必要死捧mick㗎
講還講,喊對比廁版真係有風度好多,起碼佢臨尾識做戲,廁版直頭影都唔見
逆境大師
佩主席又一個新朵
要call律師
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞