[#StandWith33] F1 2021 阿布扎比賽後討論區 3

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
講左架啦 以後邊個再屌柒佩狗我屌柒邊個
個radio唔係nonono之前出?
nonono先啱啱開last lap
我都唔明咸迷講咩唔公平
講咩FIA做個冠軍俾Max
家震有講話SC帶到完場咩?
如果有既話 我實撐你地架wor
但問題無wor 只係話唔俾lap車
同埋FIA話Lap 56唔allowed overtake
一直都無講緊 SC帶完場
紅牛公公閹割及培訓所
Sainz好勁揪
季中已經適應晒
舒仔射佢出去之後條呔收皮所以炒
好似係
off track 食晒胎屎條軚即時冇 grip
Race management印象中係sainz好啲 叻係贏one lap pace
我覺得呢樣算係非戰之罪 始終哈屎部車係點大家都有眼睇
氣今年跟本上晒電
和牛只係rookie加勁多失誤畀MIA週佢...

我捧和牛都無唸到今場反咗cup
以為要等下年中
個時啲車已經走曬SC入緊去
reverse一個unreasonable 又favour喊狗嘅decision = 偏幫max真係世界級logic
直路關條呔咩事
經驗可以累積,但raw pace 冇得搞,同埋Hungary 嗰啲,冇比人炒可能上左Ocon 個位,雖然呢個世界冇如果
睇左幾次都覺得好正
尤其係鏡頭見番max 係後面個下
係一個個內好少團隊精神既比賽
今場排位同正賽佩做既野
真係拍戲咁
hass 孖寶其實都好明顯唔多妥對方
比一集佢地我唔mind
沉晚興奮到訓唔著
係床到look左幾個鐘先訓到
你試下係意粉場,真係可以sc到尾
PR team開工
放緊風話喊蛇叫toto咪再protest
轉隊個堆基本上都適應到,係四萬差啲
咁又唔係佢第一場攞完分之後9咗幾場,又炒車又屌老母又Q1 out,summer break 之後有好咗
都關嘅 出彎果下多啲grip可以快啲比多啲油直路都快啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞