[#StandWith33] F1 2021 阿布扎比賽後討論區 3

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
佢廣告都算
個廣告係叫人買呢個台
真心搞笑
我係希望咸拎到8屆, 希望佢可以完成一個新創舉..
不過琴晚由起步到最後幾個圈, 一路見到fia 幫咸幫得太出面, 反而覺得咸咁樣拎8屆真係難睇左d

max成季既表現絕對值得拎world champion, 如果唔係有兩場同Mercedes 既意外,佢唔洗鬥到今場啦......

希望咸下季可以係無左保子同f1大改既情況下拎返個champion

睇完今場...發覺最仆街係fia, 真係佢地想點玩就點玩
Fia講到明,今場邊個攬炒一定罰,所以兩個都唔敢太狼
出年都係benz 贏架啦
靠個pu全季大部分時間都係直路過車都技勝一籌
fia幫咸都唔係琴晚既事下話
obs 你可以set output quality......

或者另外用software 再壓片
應該會話埋Max illegal blocking
收皮啦 創咩舉
如果連架戰車嘅pu 都唔算”技“嘅話 咁f1仲有咩係算技
出年大cut aero
RB無得玩😢😢😢
咪係
尋晚先知係咩事
死咸粉真係
原來Ham識製作PU
10年都有12隊 好似都冇
其實冇得咁講,咩叫小咩叫多無得講。假設下次淨三圈,close finish,又會有人問點解唔快啲放俾多個圈追etc

今年啲決定全部有好深遠嘅影響。今場好睇咗但令人覺得f1好似wwe咁全部內定。長遠一定影響吸引力
其實wcc係衰係上場俾19叻撞到收皮
新仔第一年睇賽車
想問下年改新例後會唔會仲有火星車?
mb同rb係咪仲係龍頭?
而家咁下下頭兩位快放後面啲車有啲無聊
f2痴得埋好多, 好睇好多
其實尋晚都預左safety car到尾,因為又唔知d欄要唔要維修,後尾見咁快清走架車,應該都收到order要拿拿淋搞掂
真心想睇平 舒仔+素 同 垃利 sai + 假太子 鬥
其實想睇保子下年會點對咸狗
唔係spec car就係咁 睇車隊研發都係f1其中一環
下季一定係周冠宇同mazepin天下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞