[#StandWith33] F1 2021 阿布扎比賽後討論區 3

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
當年靠timo glock最後一圈壞車拎第一冠
仲記得法記同馬沙屋企人慶祝緊
風水輪流轉
太咩子呀佢
就黎連太監都冇得佢做
咁又冇得咁計
Vsc 咸入先輸track position 比max
要過返佢就有一定風險
只可以話 fia最後個決定係好大程度決定咗個冠軍係比邊個
But this is motoracing
好多人見到3角星歐洲名車廠隊就已經先入為主
其實成班黑平都係狗閪嚟佢哋唔知,車快就索性做勝利車迷

我冰退休快樂
我鍾意個title
留名睇新公公未閹乾淨, 下季作反
分明要做到最後一圈,有收視就得,其餘理撚得你

重溫多一次
TotoMichael

Go ahead Toto
You have to reinstate the lap before, that’s not right
Toto
Yes
It’s called a motor race, okay?
Sorry!?????
We want car racing

😆
佢都幾大鑊
車隊請咗個Sainz返嚟,點知第一年就輸咗畀Sainz
後面又有真太子Mick排緊隊
佢出年再輸多次畀Sainz就仆街
佢衝出去衝到好似去炒車咁
做乜9呀
可能佢地四架本來呆咗問點解冇unlap, 係度屌緊,一話可以即走啦,邊屌喊爺邊走
Lamborghini, Lotus
琴晚場車鬥到咁樣
無人敢involve 啦(除咗sainz,撐都要屌
咁係㗎啦,SC依架野邊有得估
成季MiA影響咗幾多次結果,Max因為MIA食咗唔少啦
明明一早就封王
傻仔
咸經過latifi 撞車個度拎哂頭,已知不妙
上場Saudi證明左areo 對Benz 冇影響,引擎勁就得
佩大師部車連油都入唔足俾佢
擺到明係要犧牲佢都要俾max wdc
timo glock 係博乾胎行到最後,點知雨無細到,行得好慢
依段soundbite剪都唔使剪
放喺netflix下季片頭放都得
已經無人理
一出sc 佢成個radio 都係粗口
地球聯合軍一早開晒作戰會議
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞