Sony Xperia 討論區 (118) - 用住 PRO-I 等 1 IV | 白卡過主

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
gallery go唔會
有得熄
https://m.mobile01.com/topicdetail.php?f=569&t=6319434
用呢個

如果你連輸入法都頂唔順,可以裝呢個
https://m.mobile01.com/topicdetail.php?f=569&t=5920705

呢個係以前sony內置相簿app同輸入法app
我覺得好好用,剛剛都裝返晒

另外想問巴打你登記左保養未?
我登記個陣入型號話我錯
登記唔到
有無人5iii有呢個問題?個mon自己熄咗之後,想著返就撳兩下個mon,但有時會無反應,撳多幾下就會有一下響聲,然後自己開咗個photopro出黎…
我登記pro i 又係登記唔到
明明入岩晒型號同IMEI都話我填錯
Thanks 巴打, 今晚試下先

另外個保養我登記左喇,型號錯誤嗰度我都試過,你要手動入返XPERIAPROI, 再下面揀返同一樣XPERIAPROI 就可以架喇, 好ON9
唔係應該入XQ-BE72咩?
而家登記保養個頁都收左皮
唔係,照入返XPERIAPROI
尋找您 Xperia 裝置的型號和名稱

尋找並輕觸支援。
在 [首頁] 選項標籤中,按一下裝置概覽。
名稱和型號會顯示於型號下方,格式為 [(MODEL NUMBER)] (名稱 (型號))

我見官網咁寫架喎
尷尬了

https://sumahodigest.com/?p=5810

sumahodigest→連登→sumahodigest

呢個source都好信
circular reasoning
有人貼pro i啲相又真係好似幾唔錯

我啱啱係個日本site睇到
搞唔掂
奇怪在日本人點解會search到呢個post
google search Xperia 1 IV rumor?
有冇Pro I 用家覺得部機用電好快?
同埋睇下FB 連登都好熱同用好多電?
係咪大家都係定我部機問題
睇#1
以後唔撚 update
越黎越倒水
5II
用pro-I上連登個陣
如果唔用全螢幕顯示
下面個3粒制係咪一定會同連登右下角粒setting overlap

完全唔慣冇左Xperia Chinese Keyboard

要點處理?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞