Sony Xperia 討論區 (118) - 用住 PRO-I 等 1 IV | 白卡過主

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
手動哂mon既feature咪粒電耐用d
睇手感
睇顏色

我覺得如果袋2部電話可以揀 1iii
1部電話揀 5iii

始終覺得愈黎愈依賴電話
冇電咩都死
個背又唔用 victus
今日又刮花咗
一直裝套
唔裝太冼
只要高通CPU設計是直接跟ARM的設計。性能唔會特別好。和Apple的A系和M1冇得比
除咗apple有邊間唔係用公版?
點解 120hz 得左右掃先有
scroll 就會窒窒哋
有冇人試過部pro i叉電嘅時候係點插都出唔到快叉,起設定果度見佢寫住慢速充電,叉咗成個幾鐘先多2%,要插住線reboot部機先有返快叉?
記得, 835,845唔係完全跟公版。所以當時性能比較接近iphone。可惜855......之後
你係咪用左其他線?
多數都係條線問題
PRO-I睇黎應該差唔多出貨
BTW個x10i竟然仲開到,仲係android 1.6冇多點,果時五千幾買返黎都覺得貴
應該唔關線事,因為插住線黎reboot係會出返快叉,我上網睇過1ii 同1iii都出現過呢個問題

因為我之後用xperia 1 都有呢個情況,用其他牌子的線
我冇reboot,不過就拆下d接駁位再插返 or 換返原裝條線就冇事

pro i 我用返條舊線直頭叉唔到電
插左之後部機震一震,但係話沒有叉電
用返跟機個條就正常
我都中左這個問題,就是用原裝火牛和線都完全叉唔入,要reboot先叉到
sony手機一向空間散熱
散熱料咪又係得銅片+散熱膠
買5iii用mon貼
其實買隻薄身尿袋佩1iii都得嘅,如果係重度用家
無錯,未得閒去拎送果個套
呢幾日都冼黎冼去
特別係 1iii 太長有 d 制係moon 頂要冼低部機禁
反而鍾意裸機手感
除咗有次on9訪籃球喺石屎地要跑,唔記得落番套結果跌崩咗個底,
其他都冇花過
我依家會特登著啲有拉鏈嘅褲
原來csl份約仲有年幾
斷到咁真係想死
我x1ii曾經試過咁,不過之後update咗就冇事啦,應該係software問題
其實你哋裸機嘅會唔會放機喺檯用,D鏡頭突起咪斜斜哋又驚花?
而家1iii, 5iii imoblie幾$?
多數都係揸住先會用 放檯面會反轉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞