Sony Xperia 討論區 (118) - 用住 PRO-I 等 1 IV | 白卡過主

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
都有幾次係咁
但一半時間係放手指上去sense極都sense唔到
想問下 sony 有無得手動對焦
因為我工作上有d 野要影
結構超覆雜
基本上對唔到焦影唔到

1iii個AOD同防意外操作好似進步咗
有呀但要P/S/M mode
建議你del record rescan過
亦都唔好同一隻手指scan幾個record
搵到啦 thanks
因為後面個海
濕哂
呢排開始諗緊換電話,咁啱有friend用10ii覺得個form factor好靚
同埋影相接近自然啱我胃口多啲,而Sony好似喺呢方面係最好,加上啲專業攝影mode更加吸引
依家用緊pixel 4a,睇中5iii,貪佢夠細同輕。因為唔急換住,但又見5iii出咗冇耐細鋪就減咗,而且大家又好似對888有啲微言。好唔好等下一年部新5系出,甚至減先買
8G1唔見得好過888
你唔打機嘅話粒 chip 其實好正常
8G1同888好似差唔多
見平就直入啦
好 唔該晒各位c hing
電話都係嚟隨手影相拍片多
手汗真係要擦乾先用指紋,死症黎
有水份佢會當你手指移動/不斷重試
除左屈人白卡同屌我水貨狗真係反駁唔到我屌既野
8g1 gpu 888 功耗 A14 效能
唔打機用唔晒個 gpu 既話等黎無意思
唔該晒如果係鏡頭升級我就唔介意等
可笑 你唔係以為潛水一排再上返水就冇人記得你啲仆街嘢呀嘛死肥旭
要置頂勿覆白卡
Pro i 想揾電話套,想要有斜揹帶嗰d, 除左淘仔有冇咩牌子好介紹?
有無人5iii撳兩下個芒解鎖,有啲時候係會自己開咗個相機出黎?
唔得閒咪唔撚狗囉
狗都要得閒先撚下先過癮
好似幾好喎,唔該晒師兄

無買個官方皮case, 我喺1010買佢話冇貨,唔知換禮品時有冇得喺sony用特價買返
膠case都無送一個?
乜9都冇,貼同膠case都冇,得幾張爛9 mirror卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞