Sony Xperia 討論區 (118) - 用住 PRO-I 等 1 IV | 白卡過主

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
到你入院 白你老母
去撚左下5iii同pro i
覺得5iii好廢咁特別係影相d反應
覺得如果唔睇價錢真係pro i > 1iii>>>5iii
但明明我幾鐘意佢個size
咩嘢反應
話說想趁部 10ii 未完保去換背 之後再去包膠
大家有冇包膠舖頭好推介
係鋪試影近攝,對焦追焦5好似唔識反應咁差個itof就係差咁遠?
pro i 係好勁
Pro-I粒CMOS本身對焦能力強。
咁似iPhone 12嗰個
不過iPhone係YouTube HDR先有事。
暗位對焦仲差得遠
由Xperia 1轉用pro i
最唔慣係佢個輸入法鍵盤
pro-i你地買咩殼
xperia 用緊一仔呢排已經好孤兒, 好難想像 pro-i
頭先loop左幾次 用用下SD卡已移除重開機>reboot完閂機重插個tray>開機幾分鐘又SD卡已移除
嚇鬼死
我係用全黑wallpaper, lock screen 個陣就真係全黑,而入咗去home screen 個頂就好明顯有一大條灰色係度,算唔算有墨綠頂
我訂官方個皮套
用左兩日唔係太好揸手,外型優勝
係呀呢個堅係全世界都有嘅bug嚟
我由7月30起轟email轟community forum到宜家都未解決
頂唔順個gboard輸入法
結果都係裝返之前xperia個內置pobox plus輸入法先得
有無巴打部 1 III 睇唔到 Disney+? 出 Error code 39
重裝
用左pro i 一日,想問Sony 機本身冇相簿app? 個google相簿app用撚到燥, 有冇其他相簿app好介紹?

利申: 三叔轉會過黎,本身三叔個相簿好撚好用
推gallery go
估唔到個差距係手機同無反既感覺,而唔係低階同高階手機既分別咁
啱啱試左,但有冇d唔係google嘅app, 佢嘅app會幫我group晒google drive嘅相入黎,亂到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞