Sony Xperia 討論區 (118) - 用住 PRO-I 等 1 IV | 白卡過主

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
可唔可以影下你個鏡頭,點解可以影到咁
唔知仲有冇貨
問左,佢話有貨,送d野都齊
巴打你係問邊間
IMOBILE 同SONY STORE點揀好
做咗咁多年高通機,唔係咁易
amd都要領先咗成2, 3年先開始有主流notebook用
可能過兩年高通又突然生性,啲廠又會無動力
imobile 平
store 可以儲濕鳩分
Pro-I個背仲易花,我見旺角showroom部機已經花Q晒
唔知點解成日喺 home screen scroll 上個應用程式 list 會上唔到 120hz
但其他位又做到 120hz
點解你會咁覺得
因為掃上去好明顯一格格
但其他位又好順
我都想知,係咪因為我踩單車入去有汗
用sony都係貪佢個熒幕 同冇瀏海冇穿窿 +3.5mm
性能同相機都冇咩所謂

但係5仔就係削弱咗個mon
想問吓 Xperia 1 III 嘅3D iToF 正方形Sensor 左上角有粒點係咪正常?
正常
其實都係咁靚
5仔條bar係咪cut咗nfc icon 我老母部1仔有
今日終於出左5iii, 玩左半個晝就暫時覺得:

1) 單手使用手感無敵,比s10 仲fit
2) 原生cam app取景器災難級垃圾, 尤其自拍mode…好在甚小用
3) 原生相簿app (應該係google photo?) 好難用。 之前記得有巴打推介過其他第3方代替app, 但追唔返個post。就咁earch gallery又太多相似,求名
4) default font size好細隻, 老人家睇唔慣要用large

過一星期先再出去換張靚mon貼+ 登記sony 贈品
gallery go
收到, 謝拾巴
如果想要以前sony原生相簿可以用返呢個
https://m.mobile01.com/topicdetail.php?f=569&t=6319434
舊電點?
820是過熱。。。。。。
用幾日先再包膠
5 I 到 III 啲字都係勁細要較大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞