Sony Xperia 討論區 (118) - 用住 PRO-I 等 1 IV | 白卡過主

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
佢show咩?
要你試多幾次先得
有時枱面攞上手試一兩下已經話試得太多要等30秒
你係就咁放定按落去?因為個指紋唔使撳掣好易誤觸
呢個同1iii個情況差好遠
1iii要熄哂燈較到最暗先見到輕微綠頂 (至少我嗰部係咁)
片中嗰部PRO-I誇張好多 似係壞機多過AB MON
同埋我發覺要純黑既wallpaper先明顯,用其他色好似又無左
我個部已經係pro i個款
都係決定一陣去買1 III
除咗頭post嘅嘢之外
有無咩要留意?
開咗燈情況下都咁明顯嘅話 我建議你有時間拎去check下好啲
Price.com mark咗買機
I Mobile勁快就打嚟Confirm
好好服務咁
但得homescreen係咁
用左iphone幾年,轉返an機4個月
日常用其實分別唔大,x1iii有指紋同冇m字額mon開心好多
但見an機d cpu成日都有問題咁都明點解咁多人鍾意iphone
係到諗如果再下一部機會揀sony定***
不論而家定係下一1代8G1好似都唔應該揀咁
你上得討論區多先會覺Qualcomm 啲8幾幾好有問題
基本上日日上連登嘅話會以為所有機包括旗艦都係垃圾

但事實係唔少$3000+嘅機對一般人嚟講已經好夠做
D9000接近A15水平
AI性能又超越S8G1

鳩通真係垃圾
其實慢快門都可以減少呢個問題。
熱唔熱
想問5III 同1III 塊mon
我知係兩種唔同既大猩猩玻璃, 但係有冇巴打知個分別係點
減少,但解決唔到,除非真係拉到好慢
但唔覺得佢個用途會用到咁慢嘅快門
+1
係ig, emoji, 電量同冇airdrop呢樣煩啲
但相機大躍進、有指紋、冇m字額、手感同設計都好
而且多嘢customise呢樣都幾令人興奮

換機唔密嘅表示8G1點都唔關我事
唔計新機,888本身都係熱啦
聽聞proi散熱料仲弱過1iii
Victus比6耐刮4倍,而且更加耐跌
其實一部個mon 勁 , 一部粒電用耐D
叫我點揀
等1 IV
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞