Sony Xperia 討論區 (118) - 用住 PRO-I 等 1 IV | 白卡過主

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
用左一個禮拜5III
發覺gmail 唔識得彈通知,禁入去個app先識彈
google過d電池優化果d都off晒,係咪5III既bug??
有無巴打都係咁?
gmail個app一直都係咁 用咗outlook取代
本身xz2無事,以為係部5III有問題
https://www.androidauthority.com/best-camera-phone-2021-3072813/

我發覺得Sony一間廠會刻意增強暗部嚟拉高對比度
陽光下仲靚
巴打用咩過資料?
5仔咁細唔通又俾4K你咩?
俾2K又無賣點因為一街都係,不如依家FHD強調電量好過啦。
10仔只可以做孝子機
自用都係簡返1同5
原來PROI有個新功能叫按任何鍵點亮螢幕

同埋PROI個dark mode都rewrite過變真dark mode (黑色底)

希望an12係III II都見到
題外話,signal個transfer又係唔work, 已經跟足佢d steps做, 次次都過到一半就fail
10III影相又慢又廢 孝子機出返生腥3千中既機大把揀
你係咪好憎你老豆老母
android過android試過3次都work
1ii/5ii買唔到啦
拾巴,sony自家個個過資料掂唔掂?
5II都仲有既
不過百記個堆貨就
佢收你原價定係半價?
fail 左4,5 次後,最後終於搞掂

- IT9 絕招restart晒 2部機
- 新舊機長著mon, 全程無入sleep mode

android原生個個其實都方便。 淨係d media要自己食
過唔到app 同埋只限reset完個下先可以做restore
邊到仲有im3 imos軟貼 星際2樓都無了
梗係半價
隻手好靚
pro i 機套已拎
我嗰塊imos已經花撚哂
下次唔再貼$3xx嘅貼了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞