微博KOL如何混入黃圈成為探監師?探討 鍾梓泰 / Nic Chung / Hinata Kazeko 篤灰之路

809 回覆
208 Like 148 Dislike
喂大佬,個po家陣得班包皮風fans起哄撐唔到幾耐,幾時先有人入嚟幫潘鳳平反,原來爆料嘅係包皮風而唔係潘鳳
因為佢得幾張微博cap圖就開po
同埋最多識扯埋名錶論壇黃定藍嚟講
屌,不如佢問埋OMEGA、Rolex係黃定藍
原來仲有世柒fans幫推,咁我可以功成身退,收到包皮風皮個陣麻煩quote1quote我
呢條友可以幾撚自戀先喺網典自己作呢啲:
阿風本名鍾梓泰,為雜誌《名錶論壇》出版人,鐘錶收藏家鍾泳麟之子,2010年完成城大傳播與新媒體系碩士課程[2]。

曾多次參選《Yes!》校草選舉,畢生以成為《Yes!》校草為目標,可惜經過多年也未能獲得任何獎項,現時已超齡以至未能如願,曾擔任模特兒。[3]

阿風活躍於網絡世界,曾為AK Zone副網主,因不夠網主小健健成熟被貶為庶民。後離開AK Zone轉到高登,曾改名「膠風」和「LS阿風」,活躍於小圈子事務。

阿風常強調自己和娛樂圈和社交界名人稔熟,如項明生,2014年被報章踢爆,認識吳若希,更相約外出,令一眾高登仔大為葡萄。

不過自戀還自戀,唔好搞鳩香港人吖
其實佢未被fb bam,你可以上fb同佢講
就算fb bam咗,佢仲有ig
開個fb、ig acc應該唔難嘛?
一堆cap圖加一個微博acc就可以抹黑無極限
一來條撚樣有話過自己黃咩
二來你自己照下Mirror啦,你又好撚黃咩?

我就唔黃既,定時定候就會去洗牙
棚牙白過白衣人
佢ig係咩?
無知一問,fb acc 被bam代表d咩
苦肉計,儲抗爭 CV 明唔明點解鄭X滿要成日強調自己開個井蓋??

代表佢不嬲鍾意9up
而fb係on9認真撚
fb覺得唔啱聽就要bam
爛牙佬
收皮啦電子雞 風ching 16年已經推天琦
係?幫手cap幅圖還風狗清白ok嗎?
潘鳳先係真手足搞電子唐人街
兒登仔真係cls
要反就正正經經反,拉埋潘鳳落嚟講你反條毛咩反佢塊閪就有你份
文匯當source

鍾梓泰卒之成功成為獲文匯報頻頻點名成為黃絲KOL

樓豬回力標
閱讀理解?
擺明就係話佢根本唔撚係黃
好容樂其、健吾慣用文筆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞