微博KOL如何混入黃圈成為探監師?探討 鍾梓泰 / Nic Chung / Hinata Kazeko 篤灰之路

809 回覆
208 Like 148 Dislike

當年d人點講我咪點形容,講到係我作出嚟咁
陣味冇得呃
西九龍中心個老闆陳永栽係中共座上客
陳樂行你仲唔係同藍絲有利益輸送?
可能佢睇完網典都比你吸引咗加入風家軍
啲講嘢口吻隱藏唔到嗰浸味
微博3000 followers 就知我真係清白到癲,有少少背景都唔止十倍一百倍
仲慘過熱狗小巴人數呢個應該係人力車級數多人
爆料人今日有冇造……
同蛋糕造...
笑死
你而家就係作野

佢係青政既證據呢?

證據呀
Pish
黃秋生套伊波拉……
屌你都on9,你坐時光機返去屌柒當年舊登班友做咩作野啦,都廢撚事理你
世柒
佢好多老婆,庭庭、晴晴,婷婷不勝枚舉
有女既地方就有佢既狗頭軍師
透過 HKG Web 分享一則貼文:【時事台】青狗軍師林浩基個FB 笑到我仆街
https://forum.hkgolden.com/thread/6600038/page/1

透過 HKG Web 分享一則貼文:【時事台】點睇青政第一軍師發情狗公林浩基對住聞主黨新女同熱狗女主持發情
https://forum.hkgolden.com/thread/6775811/page/1

透過 HKG Web 分享一則貼文:【時事台】[青政軍師] 輕鬆解釋如何奪取天然氣建國
https://forum.hkgolden.com/thread/6554741/page/1

當年點叫我咪點叫,家下話我作野
你作野就作野,唔好諗住踢個波比前人

青政有無人承認過佢呀?

強調冇片又係強調鳳姐講大話 段錄音一定係當選之後錄架啦,即係篤完D1D4啦如果段錄音早啲拎出嚟,可以令潘鳳成班人入去坐,大家都唔會介意囉,陳浩天都話隻雞應該死啦,係啲泛民狗會覺得佢地可憐囉,同埋依家淨返呀非禮犯,有咩問題 快啲坐啦 代表浸大全體放煙花
你咁叫得就係作野

你有無證據證明佢係青政先
原來唔係整蛋糕 係去咗拍烏蠅 慘囉 唔夠記住問潘鳳拎
你當年青政咩位??
軍師
低鳩能我quote返出嚟就變成我作野,我就po埋呢個用詞唔係我作嘅,我就只係跟返以前d人點形容佢呢個人,最多就係話我認知有錯,講撚到我專登作出嚟抹黑青政咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞