微博KOL如何混入黃圈成為探監師?探討 鍾梓泰 / Nic Chung / Hinata Kazeko 篤灰之路

809 回覆
208 Like 148 Dislike

貼多之人地個回應,真相愈辯愈明,
老屈係無用
哇你真係癲架喎,條CCTV片係走廊架大佬,
你不如話成棟大廈夾埋陰鳩你

原來共犯黎
深水埗四天王又扮睇唔到呢個cm
因為條片得一條,本身你屌潘鳳走佬真係無錯,
但你話人收埋條CCTV咪變相屈埋比CCTV片你果個,姐係李文浩
陳樂行真係cls
唔洗單打啦,靠幻想係唔會變事實,
事實係有人打書要坐監但係就發爛渣

我大笑左

其實由頭到尾你班廢人都只不過係唔鍾意潘鳳,
絕對唔係以事論事
CCTV唔可以係室內?宜家大把室內用同埋針孔式CCTV,如果淨係得走廊有,不免令人懷疑。當然,室內裝CCTV有機會犯法,為咗脫罪自然話冇。

謎底愈來愈明確。點解潘鳳一唔話收起CCTV,而有人強調自己擁有”唯一嘅CCTV”,就係因為收起嘅CCTV根本唔可以存在。
一路話收起
有人姐,唔係講你,唔使衝出黎認。
潘鳳同佢個最愛前男友都唔知做咗幾多次啦
屌你呀

我先係李文浩呀
樓主pin this

佢點會咁做呀
又黎選擇性失明啦
真係好期待佢哋會出咩招同隻鳳洗底

重一早同共犯傾好點出賣議助
Dllm咩年代仲污名化精神病
裝CCTV要經黑警批,有定無自己去查啦,
一路幻想出嚟嘅嘢,再多嘅事實都唔會信,
你慢慢啦,祝你可以做到波皮黨掂到隻臭雞啦
反正佢個契家到而家都坐緊監

慢慢,唔洗衝
佢地點兜都兜唔到咪轉移視線同抹黑囉
補多句

潘鳳誠信有問題,不過我信潘鳳真係有收埋條片

屌你個回力鏢大到呢
果然我推斷冇錯。潘鳳口中收起嘅CCTV係未經許可設備,所以要收起。亦解釋到點解有人強調得一部CCTV。
唔好偷換概念。潘鳳誠信有問題,所以我唔信佢會為左保護議助而收埋對自己有利嘅片。因為段片係對佢不利。
真·連登神探出現了
唔係英國咩
間性玩具呀嘛 唔怪得潘鳳話免費俾咗人啦 原來又係左手交右手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞