微博KOL如何混入黃圈成為探監師?探討 鍾梓泰 / Nic Chung / Hinata Kazeko 篤灰之路

809 回覆
208 Like 148 Dislike
其實好簡單一句,個標題大大隻字寫住風師兄篤灰出賣手足

點解講到而家幾十頁一啲實際證據都冇呢?
呢個只係好撚嚴重㗎大佬

我唔係幫風師兄,但係我覺得如果樓主可以攞出實際嘅證據證明豐師兄真係篤灰出賣手中嘅咁我咪會信樓主一齊追擊囉

但係樓主拎出嚟啲證據全部薄弱到飛起基本上師願多過確實證據點樣支持呀??

等於當年無敵神駒拎咗鄭松泰話選民係白痴佢哋要同本土派拜扮friend,呢啲係證據囉,咁我根據呢啲證據去追擊熱狗係咪鏗鏘有力?

或者啲人話亨利劉正佢老婆係狗,所以啲人追擊佢呢個又係客觀事實冇得抵賴

但係你明唔明樓主定係第一句標題話篤灰出賣手續講到而家都冇實際證據只會令到自己公信力越嚟越低呢?
中共座上客換左 ACCOUNT 呀?

講成見好似係你地對我有成見繼而屈我,我幾時對人有成見

真係塞野入人把口好容易
乜水呀
其實喺你心目中係咪所有批評你嘅人都係同一條友?

少人批評你呢就道理喺你嗰邊,多人批評你呢就國家機器動用網上力量,你真係立於不敗之地㗎喎

中共座上客日日喺facebook話自己同donald trump幾熟話要皇天擊殺香港呢啲戇鳩嘢唔好攞嚟講啦大佬,你成熟少少睇少啲陳雲根啦
講證據?你地屈我果陣記得 quote 我 exactly 寫過既野,唔好塞野入我口啦
成個post 都有陣老坑白花油味
我講緊樓主話風師兄篤灰呀
我撚有屈你咩?我屈咗你啲乜嘢?

我由頭到尾都冇話你係黃世澤喎,我係話你對佢做過嘅壞事輕描淡寫啫

你就真係屈我啦,無端端話我係陳雲根中共坐上客,你都痴撚線

我講嘢嘅寫嘢方法同陳雲根完全唔撚同呀你咁都可以屈鳩我
其實同你地討論無乜意思,你可以自己繼續幾個 account 自言自語
調返轉咁講啦,以前喺舊燈嗰班過街老鼠真係喺連登販賣精神鴉片,欺騙香港人先可以生存到
洗唔洗我將下面四個 POST 既野玩下大數據,好耐無玩過

https://lih.kg/2766592
https://lih.kg/2788518
https://lih.kg/2796084
https://lih.kg/2797455
你無端端話我係陳云跟你係咪精神分裂?

就算我係打手啦,熱狗陳雲容樂其中大樓正好明顯係四條友啦,點會同一個account呀?

你係咪戇鳩㗎

不如我畀多次機會你,你最後諗定想屈我真人係邊個你一次過講定啦唔好次次唔同

琴日就話我係同嗰個乜嘢我係中三係分身account,今日又話我係陳雲根話我係中工作上客

根本上你講嘢係一時興起
無人想理你呢個牙石兵,完block,再見
我屌鳩你還屌鳩你,同我係陳雲有乜嘢直接關係?

你講嘢好撚跳脫,我追擊你就梗㗎啦,但係你無端端講講下嘢話我係陳雲我完全唔知你想點
笑死
我想問我搭港鐵,第時香港光復咗使唔使送我去遠東國際法庭審判

如果有微博account就係收咗共產黨錢篤灰害手足,咁我想問劉細良入個中央政策組點樣計
真係將話題拉返去樂含D蛋糕係咪無中国成份,個爐係咪唔用中国電仲好
你唔用外國水沖涼已經受審!
你專心喺德國搞你嘅電子唐人街啦牙石阿叔
搞到成個po一陣白花油味
本身講緊焗蛋糕架嘛

「近距離觀察一國兩制」、杜汶澤係鬼梁天琦係鬼乜柒都係鬼手拖手坐係水炮車前面
嘩屌劉閪良、燒山呢啲真係仆街之中既仆街
真正既本土撚同埋勇武派就連豬咀都要自己俾錢買去抗爭,仲要被佢地呢啲撚人屈係鬼,被狗咬完再坐監,跟手呢啲撚人拍下蘿友就賣4千萬樓走佬
講到共匪大軍壓境香港人處境好危險,但係佢地又走得咁順利架喎
行仔接唔接order,想訂個毛巾蛋糕寫句「潘輸穩 老屈篤灰 棄罪潛逃」
可唔可以整埋牙石大王餅乾公仔上去?
整埋啲牙石 痴上個蛋糕到 更迫真
屌你老味我食緊晚餐㗎
咁好難冇呢浸味嘅
又包皮風,又世柒
成堆元老級user係度
用焦糖脆粒粒整世柒同仇生排牙
咁前列線呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞