微博KOL如何混入黃圈成為探監師?探討 鍾梓泰 / Nic Chung / Hinata Kazeko 篤灰之路

809 回覆
208 Like 148 Dislike
好似仲有一次衝入教室員講粗口,成世最威個次
有上過高登嘅都唔會唔知呢個人啦下話
點解陳樂行係社混混左咁耐都起唔到枝軍隊出黎?
潛完水未
我覺得佢仲有勇氣出嚟開po 先係最威威
可能啲蛋糕未入爐,未得閒
唔知佢啲蛋糕有冇MIC 材料呢
佢用緊藍企中華電力公司既電力呀
仲唔係中共資助?
牛牛都ok,城邦係見連就屌
嘩,仲交成幾百蚊電費唔係利益輸送?

我係北角細良國父,邊個夠膽搞我地行哥?
國父個個月六七位蚊課金撚得閒理呢d魚毛蝦仔係得世柒呢d廢柴先咁得閒
聽講入黎可以同風師兄傾下計
多謝風師兄你成日出post 係咁悶既生活到比到d笑位比大家
*位數
笑死一開始人地都冇提啲CCTV片 ,淨係屌佢著草,然後係潘鳳又玩當年搞D4嗰招,出post話拎走咗重要證據嘅CCTV片,然後其他人屌返佢地拎走咗部分CCTV片,李榮浩再出嚟話大家老屈話俾曬片,人地老婆咪出嚟話李榮浩係俾咗一條CCTV片但冇用,仲有應承俾嘅電話片冇咗,都冇提到潘鳳嗰啲,李榮浩就死駁話俾曬,兩單野拉埋嚟講,係要全部人都知潘鳳講大話,係咪特登?
根本就係李文浩應承完人冇出庭冇俾到"電話"片,有條CCTV片係潘鳳話拎走咗,理解能力幾低先會get錯?
大家都係生活苦悶,你開心時我開心咁解
喂強姦犯,搞撚到人要睇心理治療你良心過唔過得去?
而家係同你講緊你屌緊嗰個人其實已經出咗名好多年
係你戇鳩鳩咁唔識人扔幾幅圖出來就話人搏上位啫,人哋出名嗰陣你條鳩都唔知出咗毛未啦

點呀?捨得上水未呀非禮犯
「在下葉問」:用共匪水!
多謝風清
一返到公司有同事問我,喂你不如問埋佢區議會個五十萬係咪自己fatfat
cls
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞