微博KOL如何混入黃圈成為探監師?探討 鍾梓泰 / Nic Chung / Hinata Kazeko 篤灰之路

809 回覆
208 Like 148 Dislike
軍糧製作師
你而家就係用條狗頭軍師抹黑緊青政
可唔可以唔好再討論林浩基、游b,過哂氣
難得我整左套戰甲
你又知佢本身有女?陳本人?
唔可以
用微博就係PK,用連登同twitter就係好人?
條撚樣除左執人口水尾以為自己好好笑仲識乜
我冇惡意嘅,從文字睇,好似有人突登拎”唯一CCTV片”去冼走影片證據呢點。但乜都係有人自己講嘅,反而其他人口中都話唔止一條片。
係呀 咪李榮浩同蛋糕佬,李榮浩係咁話由頭到尾得一條,但潘鳳又話拎走咗一部分,所以黑人問號
問題係條片重來都唔存在,又何來多一條片?
又要話人收埋條片,但又無證據;相反人地就好客觀,CCTV得一個,片得一條,無得作
以證據角度睇,有人聲稱自己擁有唯一嘅CCTV片,其實係唔關事,可以獨立抽出黎講。有人擁有自己認知之中唯一嘅CCTV片,唔代表其他人有相同認知。反而不斷強調自己嘅唯一性,就更令人懷疑證據經過處理。
單身の浩基

喂佢真係好悶唔好討論浩基啦
冇錯,戰甲已經由我繼承
劉家衡同李文浩fb嗰啲關於議辦被圍嘅片唔係有三個角度咩?就係被控方dl嚟做證據嗰啲,全部同一部CCTV?被控方攞嚟做證據嘅無任何電話片?
當年舊登日日打生打死嘅本民青同熱普城,而家通通滅晒黨啦
班主要人物而家流亡嘅流亡,嫁人嘅嫁人,其他人只係nobody
軍唔軍師真係咁重要?WFC
「強調冇片又係強調鳳姐講大話」
論點、論據、論證呢大佬?

之後你成段野都係主觀情緒發洩,係咪駁唔到啦

臭雞自爆錄音係討論議員津貼時錄,大佬你係咪都屈上腦啦
我同人講嘢無錄音,唔代表人哋無錄我音。有人認為得一部CCTV,唔代表果度真係得佢認知果部CCTV。而其他人都直接承認有其他CCTV片。
你頭先都話屌柒潘鳳出賣議助無問題
本身人哋老婆就係屌緊潘臭雞
咁李文浩衝出嚟做咩
有人衝出嚟強調自己擁有唯一證據,咪即係想Spin走原本嘅重要證據,混淆視聽。我冇指明邊個啦。
係囉,CCTV得一部,片得一條,一路同辯方律師合作、呈埋上堂都係得一條,一路都信喎,睇埋都唔覺得有問題喎。

然後打輸左要坐監就

突然間憑空變到多一條片出嚟
突然間對一條片有不同認知
突然間覺得證據經過處理

有病不如及早求向精神科醫啦
潘鳳都似要向精神科求醫。
駁吾刀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞