微博KOL如何混入黃圈成為探監師?探討 鍾梓泰 / Nic Chung / Hinata Kazeko 篤灰之路

809 回覆
208 Like 148 Dislike
有人咁出力幫樂含?

可唔可以懷疑有免費蛋糕?
個朵臭到連啲列祖列宗都知
兩次行動都失敗收場 潘鳳有冇諗過棄咗隻兵
佢得撚浩同樂浩

綠帽公就唔會出黎
人哋焗緊蛋糕唔得閒
綠帽公係背後發號施令添啦
唔係望住老婆俾人j,好興奮?
加奧朗
推得好慢,厹樂行比力啦
撚浩自爆一早知潘鳳同軟飯王會走真係笑撚死我
睇穿哂啲手段啦
你點知的 講多啲
上面有人提起
人見得多,賤到好似陳樂行呢啲咁嘅仆街冚家鏟咁撚樣,就真係好撚少見,去撚到邊都想上位,又唔知自己甩皮甩骨,個樣猥猥瑣瑣咁,又唔撚痾撚督尿照吓自己個賤樣,人品又賤,周街辣火頭,又唔知自己神憎鬼厭,去到邊比人反撚到邊。

都算喇,你個冚家鏟仲要衰風化,搞人哋一個細路女,你好彩班狗放軟手腳砌你唔入,屌你老母你夠膽話人想做你sp?屌你老母真係唔知點解做人做到可以好似你咁撚賤,人哋去揾心理輔導去睇醫生,你個冚家鏟風化犯毫無悔意不特止,仲要含血噴人?你個賤種唔要面,人哋要呀,你做過啲咩自己心知啦,屌你老母

死賤種,照吓自己個貓樣,你呢啲咁嘅猥瑣賤種除咗叫雞之外唔會屌撚到閪㗎喇,我係雞見到你個冚家鏟一係唔開門,一係收多你500呀
但唔係講緊蛋糕舖咩 點解變咗性玩具
間鋪變左賣蛋鳩?
好多個鐘頭追到我工都收我真係忍唔住鳥
你哋打啦 好悶呀
你問下自己
喂陳樂行唔係好鍾意搵自己同我比,
話啊丁撩你做SP?
唔痾篤尿照吓自己個閪樣?
我幫佢係因為公義,唔係好似你咁乘人之危玩非禮
我屌咁撚多條女都未撚試過比人話我非禮/強姦,
你用吓腦啦好冇
再講,啊丁又識風師兄又識我,
要搵Sp幾時到你啊
陳樂行搵唔到位入唯有講埋啲唔關事嘅野

請解釋

同埋你係乜水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞