微博KOL如何混入黃圈成為探監師?探討 鍾梓泰 / Nic Chung / Hinata Kazeko 篤灰之路

809 回覆
208 Like 148 Dislike
4個post叫大數據
你用緊Windows95?
仲有咩大數據玩?
每個ac 係正負評數
好似牙石咁講,個個都假ac 嘅時候
又有咩代表性?
牙石大王話你係就係,同辱华一樣
多人屌鳩佢呢就中共搵國家機器欺負佢
冇人睇佢啲垃圾呢又話中共收埋連狗搞到佢啲嘢冇人睇

立於不敗之地
世柒你係咪好憎陳樂行
本來都收緊火
你係要推
大數據呢啲term咪又係用黎呃啲5、60歲老野
真係做data science 又點會咁鳩噏呀
有成兩三版講佢講到含仔同潘鳳啲狗走曬
請問你地可唔可以去第二度開新post 依度喺係排緊隊食蛋糕
level嘅大數據咪即係開個excel然後寫曬自己想講嘅嘢,忽略曬所有自己不利嘅嘢囉

係連登仔先會畀佢呃到
玩吓大數據

唔識嘅嚇死
識嘅笑死
世柒好悶
佢自己鍾意幾個acc自言自語先以為個個都咁
算啦 使乜咁好氣同條世柒嘈
大家
返去本post重點 唔好理爛牙佬喇

強姦犯陳樂行,你起身未?
可能晨勃中
block咗我咪呀屌你老母
你唔係威到掉個五毛list比連尼住叫佢哋block哂佢既咩?
仲有你唔係有個老友日日上嚟post黃世柒既片架咩?
近排唔見佢既?
包皮風想同人地熟痴埋去姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞