微博KOL如何混入黃圈成為探監師?探討 鍾梓泰 / Nic Chung / Hinata Kazeko 篤灰之路

809 回覆
208 Like 148 Dislike
冇人想知 根本打手spin唔到,搵幾十頁小學雞野遮住自己D衰野
點知只有推畀更多人睇
啱呀 推畀更多人知非禮犯港語學主席陳樂行啲衰野
強姦犯陳樂行,唔使咁驚喺到整息整水喎
陰鳩公 被人害到老公入去坐仲要咁樣被你啲賤種老屈埋
噉幫你再推下
之後直接叫風ching 去開定2
隻古鐵好似幾惡砌
係啦係啦 得啦得啦

收皮啦
人唔笑文浩都吠
包皮風唔洗口罩上位啦
喂!陳樂行,唔好再非禮啦知無?
成個post最有point 嘅係你陳樂行呀
笑笑笑,笑你陳樂行個老母瀨屎?
乜潘鳳係雞呢件事,係屬於私隱嚟架?

其實陳樂行成日好自豪po出嚟嘅inbox截圖,我睇唔明,咩SSP?深水埗?
啲cap圖係少數可以畀佢維持自尊嘅野
你講到一文不值噉
好撚hurt
我以為係咩勁爆情慾對話,但就係Free Hug、SSP、我有小師妹喇
以為係想喺深水埗福華街搞Free Hug活動
行仔有無諗過開完依個post之後
以後人地search 親邊個係 陳樂行,第一個result就係一堆非禮犯強姦犯
@信大撚,無撚錯人
你喺邊呀,有野問你呀
其實知唔知點解我叫潘鳳做臭雞?因為佢跟完人去歐遊,轉吓頭公開老屈人賣佢啲免費文具嚟谷Patreon訂閱,知道屌錯人仲要攞尾彩,咁唔係臭雞係咩嘢呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞