微博KOL如何混入黃圈成為探監師?探討 鍾梓泰 / Nic Chung / Hinata Kazeko 篤灰之路

809 回覆
208 Like 148 Dislike
屌你老母啦青乜撚野政

佢邊撚度係青政呀
佢有收區議會五十萬?
收政府錢就唔係利益輸送
收政府錢就唔投共啦?
啲心成日講Nic Chung篤灰,
不如講吓潘鳳篤撚咗幾多人出嚟,
閒閒地都兩個啦

https://www.facebook.com/622580294/posts/10159563764345295/?d=n
on9佢當年唔撚係比人笑同游b合照,又ff如果游b係佢條女連波都唔會掂搞到自己比人笑波皮黨,成撚日喺個fb度出屎橋又無人理,咁都唔叫佢青政狗頭軍師叫咩
公道講都有撐過林浩基條女游b
講你呀樓主 陳樂行
開咁撚多瓣搵交拗 你仆撚硬街呀
當年推游B變左推基哥出名呢個都真係經典
陳刀仔同周星星
樓豬上水未 想睇你繼續狙擊鐘梓泰
CCTV得一部,片得一條,然後潘鳳竟然可以偷到多一條CCTV片走,變魔法呀?

重要李文浩一路唔走、一直同辯方律師合作都唔問佢拎片,要預早呈堂架大佬,你估出庭果下先比咩?

然後到人地走埋、輸撚左先至話其實有條片無比,咩電話片就重撚好笑,一直都無,偏偏輸左先話有,真係幾ON9先會信

好心隻臭雞,要私怨潘鳳出賣你無問題,
走去四圍老屈就柒啦,有就有、無就無,老屈係無用架,重未計佢兩公婆一早立心不良玩錄音,係咪重想害果班重留係香港未走既人呀
賺到係西九龍中心開咗鋪賣蛋糕 你覺得有冇fatfat?
首先佢唔係青政
又何來係青政狗頭軍師?

你話得佢係青政
拎政據出黎呀
推到陳樂行上水

笑死
你新會然 上網典睇睇background info先 唔好以無知為榮
屌廢事嘈

https://pedia.cloud.edu.tw/Entry/Detail/?title=%E7%8B%97%E9%A0%AD%E8%BB%8D%E5%B8%AB

狗頭軍師

諷稱喜歡在背後替人出餿主意,但又無法成大事的人。

有形容錯?
佢扮緊唔係陳樂行架🤫
真呀
屈佢係黃圈KOL真係對佢最大嘅侮辱,
明明佢最憎就係黃圈啲人。
然後仲要屈多樣就係「憎黃圈就係藍圈人」呢啲非黑即白嘅說話到底要幾戇鳩先講得出

兩邊都睇唔順眼唔得㗎咩
我就覺得唔識我唔係咩問題,網絡諧星一個
可能又轉咗AC
唔講吳若希隻雞都知樓主鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞