2021-22 NBA常規賽討論區(7)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
想問下網隊點解呢幾場都冇出griffin
龜真係好正,bank shot 炸板,湖區殺到話要返mk, 點知轉個頭隊頭3
計返個比例咪同shaq 最重個陣差唔多
但咁實長期打唔到,加埋打法就更加
zion講緊未入NBA對腳已經傷過
4000萬龜點會爛得過3000萬mk
真係有人會咁諗
xx 36 min 30 pts 4 reb 5 ast 3 to
yy 35 min 24 pts 3 reb 11 ast 1 stl 4 to

xx 就一節16分好勁, 有D勁, 唔係xx一早就比人炒, 唔係xx唔知輸幾多
yy 就真係要trade 佢, 同smart鬥廢, 打板波射到框都唔撚中 入球wide open 3分覺得自己好撚勁,建議出rondo, 其實xx 都射到3分 都唔知yy平時練緊咩, 因為有yy ad比人夾, 退返mk俾我呀, 身體退化,冇射術冇腳步,yy仲點生存落去

所有野同一場波發生,唔知係真湖定太監啦.
溜馬點解咁心急
又唔係老,又未齊人
可能真係唔想玩呢
你爭氣啲啦,今場KD 一接波就比人夾(係守你嗰個都會去夾) ,第4節都重要佢carry ,你至底有幾憎佢,真係想佢斷腳證明自己
驚閪咩
因為齊人都可以係一輪playoff 情願而家值trade就換多少少pick返嚟
只用966場比賽,加入「4000失誤俱樂部」,Westbrook達成的速度是史上最快的。LeBron James用了1154場,Karl Malone用了1285場,Kobe Bryant用了1342場。
又破紀錄
龜龜還掂都係刷數據,順便刷埋to
養好晒人又派俾人
全能到仆街
比你換埋頭pick都未必過到第一輪喎
問題係你擺爛之前 有冇真係發揮晒依隊既實力先
你老尾 明明重心應該係sabonis到 比carlie教到變晒形 guard就攞晒個波黎舞同射三分 sabonis變成行行企企既攻兵你話佢場場輸close game冇人做leader企出黎 咁點解會場場都要打close game先利申見到sabonis陪跑 進攻淨係做下pick分下邊 心都痛埋
有Kawhi有PG有Ola全部大贈送
依家又嚟
入下playoff 賺下錢好過啦
一野又由0開始,
仲要係,佢d 人傷病史多到,又唔係top
trade 返黎d 野可以有幾好
啞狗唔知佢可以練到咁,PG要trade, Ola大傷
Sabonis今年打返以前roll man角色多左
但講真上年打太多post up效率唔算太好,
今年少左但去返以前水平
sf:TJ Warren
pf:sabonis
C:Eason Chan
sg:lavert
pg:朴頓
養好哂,真係重建?
建議雷用部分選秀權接返沙邦尼斯
點睇溜隻新仔 durate?依家重建下佢會唔會有得無限開火
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞