2021-22 NBA常規賽討論區(7)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
你可以笑鳩我蛹Wiseman #2pick當苦工用

但我想講Mobley同Wiseman剩係防守強度已爭成條街,就當我蛹有Mobley又照當苦工用咁on9,出來效果一定吊打Wiseman,所以不全在你所講的"比你亂鳩咁用咪一鳩樣"的問題
Trae條柒頭就收收皮先啦
防守計,邊隊執到mobley都笑啦
勇有嘗試過比wiseman高位傳導同打short roll做decision maker,亦有比低位單打球權
但佢真係冇腦冇經驗,技術都麻麻,所以先話要簡化佢工作
Mobley有策應係勇進攻就唔會單純係苦力
至於wiseman練波片真係駁唔刀
Trae真係一時時
勁一場又會柒一場
上面自己講你蛹有Mobley又照當苦工用咁on9, 只係防守好啲咪即係防守好啲既苦工?其實咪即係我個結論你蛹會當佢苦力用.
你蛹點會比到佢係騎既角式,球權,時間佢. 其實我針對唔係蛹係蛹迷,你哋係J Mobley 佢而家係騎既表現,但真係你蛹手只係個苦力, 你話J防守力你哋本身已經有個dpoy級既係到但成日輸波都要比你哋屌到狗咁,不如放棄佢呢啲留言都有啦
連wiseman 自主訓練dribble skill 都有蛹迷屌佢練啲唔等洗既野,球場上已經唔比做,自主訓練都唔比,真係想佢成為全職苦力咩,我笑呢啲有咩問題
屌回錯再回
上面自己講你蛹有Mobley又照當苦工用咁on9, 只係防守好啲咪即係防守好啲既苦工?其實咪即係我個結論你蛹會當佢苦力用.
你蛹點會比到佢係騎既角式,球權,時間佢. 其實我針對唔係蛹係蛹迷,你哋係J Mobley 佢而家係騎既表現,但真係你蛹手只係個苦力, 你話J防守力你哋本身已經有個dpoy級既係到但成日輸波都要比你哋屌到狗咁,不如放棄佢呢啲留言都有啦
連wiseman 自主訓練dribble skill 都有蛹迷屌佢練啲唔等洗既野,球場上已經唔比做,自主訓練都唔比,真係想佢成為全職苦力咩,我笑呢啲有咩問題
你係咪調轉左勇士隊同勇迷諗法

上年勇士就係冇將wiseman 當苦力用,佢亦都做唔到
所以輸波先俾勇迷屌

勇迷一定想爭取curry 最後巔峰爭冠,騎就係搵緊建隊核心同方向
呢個係兩隊波球迷期望問題,唔覺有咩咁好笑

Mobley 係勇我相信kerr 又真係唔會當佢苦力喎
你明顯調轉左黎諗,勇迷j 都正常諗法
你呢次就真係回錯咗
Wiseman自主訓練dribble skill都有蛹迷鳩屌呢D鳩事我冇反對你既請點丫

我係想講Wiseman有時係抵屌的,Mobley(防守上)是抵讚的,兩個(至少現時來說)不是同一個級數,我當Mobley都一樣係唔太熟悉我蛹戰術一樣好似Wiseman咁企錯位塞死自己人,但至少唔會吓吓好似Wiseman咁牛油手多騎呢位,所以蛹迷恨鐵不成鋼嬲嬲豬好正常喎

同埋而家Wiseman未如理想唔代表第日都會廢,Poole一開始都多甩漏但亦可百屌成材

懷仔加油
有咩調轉,咪講左針對蛹迷唔係蛹 而且今年你都話衝冠,可以點養,你係蛹迷咪唔覺好笑. 2nd pick 當苦力好合理
Wiseman自主訓練dribble skill都有蛹迷鳩屌呢D鳩事我冇反對你既"觀"點丫

(TYPO)
食負評啦
想wiseman 做苦力係勇迷諗法,唔係勇喎
上年wiseman 邊度苦力?

咁邊有你講mobley 黎勇都係做苦力齋pick?
勇迷j 黎左防守會好有咩好笑

你話無時間練就一定既,一隊仲有巔峰球員想爭冠,一隊岩岩重建緊
你要咁比就無意思啦
你第一句同意我笑蛹迷其實唔使再回,我一直唔係講緊wiseman 定mobley 邊個勁啲
咪玩啦,衝冠隊你會比幾重角色Mobley呀,佢打起左你實話重架,今年真係你蛹draft 到有苦力做已經算好, 分分鐘打緊g league. 同埋唔係我要比,係你蛹迷用佢係騎打出黎既表現黎J
最好快啲trade 添
唔好再講咁多 bullshit
你邊隊球迷係度串柒柒?我地勇內部野關你咩事
有緣既話,playoff 見啦
kuminga 打得少都大把勇迷包括我都J 緊啦
我真係唔知成熟度高既mobley 黎j 有咩好笑
"Wiseman 出條個人訓練拍波片,就成班話練好screen 先啦,洗撚你練呢啲,個人訓練係ebow位定dunker spot 企係到練呀,2nd pick 當苦力咁用,笑撚死 "
呢個係我笑既重點,請問好唔好笑,唔知關mobley 有幾成熟咩事,我咪講左針對蛹迷囉,

你第一段咁講架喎

講起Mobley, 之前係勇post見到成班話比個Mobley佢哋會j 出血,當初Wiseman 咪又係j 出血,但之後就屌到賤過狗呢.比個Mobley你 咪又係用黎幫手感做 pick , 等食餅,同輸波時比人屌.

我都係針對你呢到講黎覆者
又唔關mobley 成熟度事?
重點係你蛹迷係咁睇自己仲養緊既2nd pick 跟住走去J 人哋今年養起左既mobley
勇士今日冇波打都可以洗版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞