2021-22 NBA常規賽討論區(7)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
重建可摸耳唔好搵Carlisle ,真心唔覺佢好識養新仔
見有人講野以為有夜波睇
原來trae係積分榜排緊第5(26.3)
唔覺唔覺多過pg lavine
換教練再試下
個陣都唔差
唔夠得分位仲拎兩支炮換個唔射得
拎住至少4個準all star球員打咁既戰績 然後話重建
咁成班輪住傷都冇計嘅
咪就係差個真all star , 次次都輸啲濕鳩close game, 比個go to guy 佢,輸嗰 1x 場close game 執返3,4場既話
但上年都係咁既陣,又係面對咁多傷,教練又比人講到幾唔掂,衰衰地都爭得入play in

今年直頭play in 無望,但點解要諗重建,而唔係炒教練

至於go to guy ,咁撚易搵咩
我覺得好教練難揾過go to guy
Por 仔好勁, 13分鐘 6 pts 6 reb 5 ast 1stl 1 blk 0 to
career high 7 assists
"My reporting is Philly has really never gotten anywhere in terms of being interested in McCollum. Philly has just been 'Dame or nothing,'" said Zach Lowe on his podcast on Tuesday.
就係今年連play in 都難,仲差過唔上唔落,go to guy 唔係難揾都唔洗重建啦,我唔係話佢陣容差,我仲覺得好平均,但你話要補強我又諗唔到佢應該圍住邊個砌. 所以溜馬係依刻推倒重建係有合理性,當然Carlisle 係另一個問題
有無人知點解今年dame廢到咁
無左買飯平均得分跌7分
但連命中率都跌,三分命中得30%
Trail Blazers guard CJ McCollum has a pneumothorax (collapsed right lung) and will be further evaluated, team says.

爆肺
覺得拎住依班人上限都係2輪,又冇星換同星黎
如果好似espn 某個trade 咁換到勇3隻潛力,咁就好抵
想走搏炒 快D trade佢
小牛癡Q左線
拆到Sabonis/Turner 是旦一個就換到既話就好抵
但我仍然focus 係Carlisle 既執教能力
咁會然真係唔使諗play with 西
勇個人工最多只可以食到1個,
再幫佢食啲垃圾+ 貼N張2輪

教練唔啱下年再換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞