2021-22 NBA常規賽討論區(7)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
勇士冇咩”真係輸過”
早兩年都係因為傷
好彩都賺咗好多 assets 番黎
占美畢拿
係,廢老打得差,太監都會潛水,手感仔打得唔好,蛹迷有無限理由解釋,蛹係重來無輸過比其他人,只有手感仔可以守死手感仔
熊不如拎ja去換嘢
係嫁咖喱唔洗打得好 射到垃圾級都有用
要黎拉空位 輸都係因為幫手拉左空位d垃圾隊友射唔入
唔好ff啦
咁又唔好咁極端
手感仔呢排俾勇迷喪屌
班太監就真係厚顏無恥
最鍾意貶低wade bosh Irving 嚟吹捧占狗
講到好似無佢哋都攞到champ咁
因為扮完廿年熱火迷又要扮廿年騎迷仲要再扮湖迷
唔認係占迷
廢老又比人屌得小咩,猢之前有個post頭真情叫沾狗中武肺快啲死 .
蛹最近係講黑哨同心理壓力,之前我有場仲問有鷄仲有咩理由,有清話b2b,但我哋仲困係正常nba既範疇,佢哋有啲已經去到八奇領域.下面個原由係我從來無諗過,原來用心良苦,比隊友逼害.
[迷頂第一次召集] NBA 金州勇士球迷討論區 (34) Golden State Warriors
https://lih.kg/vrACmwX
#910 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
公海隻 _BOA 真係癲得好撚痴線
所謂既波台痴線佬連佢一成都無
佢人生除左幫FOJ含之外就無人生意義
是撚但啦 佢地打close game都要講到好似俾人炒緊五十度咁
咁當然兩邊好多fans都係盲撐㗎啦
但班死太監無品好多囉
次次講啲事實出嚟就淨係識得負皮同屌人老母
講盲撐班太監勁過手感迷幾班
爹親娘親不如FOJ親
成班bronsexual 老母俾人姦都無所謂
最緊要蝗上贏波攞champ
反沾同反勇都有得戰
GM當然係占迷,但佢本來無咁憎Curry/勇士,早期講戰術都好地地。依家為左點擊率 + 部分勇迷pm罵佢家人,變成依家咁,仲要出埋tee串Curry。

Kanter單野,GM自己講尊重言論自由,但唔應該拎家人較飛,又串Kanter扮聖人。我反而覺得,正因為Kanter繼續發聲,所以土耳其政府先唔敢對家人下手。
準備迎接檳榔未
佢咁玻璃心㗎
俾人屌下老母就嬲
而我只反kobe
以事論事
勇迷好少錯
Kanter單野,條GM都係blame the victim
不過佢生活係一個好和平既環境係唔會理解
可能係啦,我唔知太監以前有無叫過trade bosh, wade, 榮, 以前我無蒲論壇.但蛹一樣有 who need KD, 上年都成日殺廢鳩,今年都仲有人話不如放棄廢鳩,同最近有人問廢鳩算唔算破產版sabonis ,佢哋好啲既係無殺kt, 不過又會講不如水kt完約簽底薪.

只係佢哋幫手感揾既理由太脫離常理,咩肌肉punk 左,無左肌肉記憶呢啲(我唔太記得原文係點)
佢似唔係唔會理解,只係唔去理解
台灣幾時俾中共打
想睇班台仔收皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞