2021-22 NBA常規賽討論區(7)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
鼓佬有入波有助攻,暫時好正常
騎又炒2x分,3分又過4成,勁到
騎宜家要睇佢打強隊嘅close game,而且mobley對抗係差啲,今日打袋利又好辛苦。
其實再搞附加賽真係好哂時間,倒不如加season
呢樣真係要啲時間,不過季初佢自己講話會都日日蒲gym房
正常過embiid,依家embiid 得mid range 同3分,無背籃,退化好多
唔打波就減唔到肥,肥就就打唔到波,悖論黎
用你個講法關平應該成日傷?
依家見頂真係穩咗好多
傾屎隻新仔咁守得
佢自己唔 keep 就無得好怨 …
咁搞就成季報銷又無 playoff 打
燒鵝又揀咗件蟹貨,不過嗰年都係只可以揀佢
Siu4 zion williamson shut down from basketball activities
佢雖會傷,但打出黎既表現係好j,依家圍住佢砌,成隊等佢,點知.
無隻頂級go to guy好難搞,打公鹿個場咁字母q4 一黎料就無人企到出黎駁火

無計,team basketball 就係有呢個弱點,係睇Mobley 進攻可以去到幾高(但暫時仲有一大段距離
再揀都仲係會揀佢
唔傷真係無得輸
NBA 2K仲有90夠丁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞