2021-22 NBA常規賽討論區(7)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
湧撚又係到吊咖喱射埋d tough 3
咁咖喱平時都咁射嫁啦 我都唔明有咩問題 又輸打贏要?
輸幾場好似慘到死全家咁
你叫班狼fans king fans 情何以堪
因乜解救公海好似靜咗好多咁
班太監成日搞事
ball佢地會唔會交8次陰性報告出到場
With

LaMelo Ball
Jalen McDaniels
Mason Plumlee
Terry Rozier

out due to COVID protocol, the Hornets have recalled

James Bouknight
Vernon Carey Jr.
Kai Jones

from the G League in advance of their game in ATL tomorrow.
買醫生紙啦
Enes Kanter
8分鐘 ·
Shame on you Jeremy Lin 林書豪
Haven’t you had enough of that Dirty Chinese Communist Party money feeding you to stay silent?
How disgusting of you to turn your back against your country & your people.
Stand with Taiwan!
Stop bowing to money & the Dictatorship.
Morals over Money brother!

https://www.facebook.com/100044172862643/posts/463684845113940/?d=n
我都覺 少咗啲人入嚟傾 甚至乎可能少咗人睇
係小左人,之前post推得最快係嘈交,而家無咩火花咁,記得上季尾數字人內戰(閪迷vs其他)都可以推幾板,間唔鐘又有啲咩最廢mvp大戰. 同埋依家都係一句起2句止,無哂長文黨.
kanter改左名之後好似入左戰神mode
直接開名撩皮
regular係咁
我想講佢重驚啲咩
俾母國dq 國藉
一直難民身份打NBA
加拿大客場都唔打得
捱到上個星期先有美帝身份
佢之前一出美帝=好大可能洗頭艇 驚屌人?

豬豪自己柒先
箭6連勝了
最廢MVP Rose坐到咁穩仲點戰
個陣為左殺龜所以拎左去同rose比
西書大少今季都跟龜龜去左湖區,早排每逄有湖比賽都會去湖區睇住佢一對幾百,不過近排廢老唔爭氣,殺龜嗰邊氣勢弱左好多
green變連登箭迷眼中毒瘤, 快放俾我
danny green?
連你都少咗上水

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞