2021-22 NBA常規賽討論區(7)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
Mobley 好勁
你周圍問人(問鬼)邊個衰強姦而要落地獄囉

用排除法慢慢搵應該唔難搵到

印度佬表示
咁樣換的話Knicks好似無咩jetso咋喎
其實pacers咁換都無用
真心要將mobley 列入dpoy 討論
靠你想像就死啦
今年未得住,同橋個班比爭少少

但個種防守統治力過兩年唔講得笑
攻有奧拉祖雲咁就不得了
Jalen Green 幾時復出
想睇佢打波點柒
講真仲早 睇多一兩季先 而家打左廿場都未夠 而且好多時見Green都係要拆炸彈咁
真係唔要咪 trade走囉 大把人會接貨 驚閪咩
Cunningham 好好多
Green打波無腦
其實我騎唔算太叻養人 占狗唔計,艾榮 TT 性頓呢d叫合格(艾榮初初帶隊都垃圾級,係占狗返黎先有進步), 係得依家Garland 叫養到正選級

之後侍仔 笨叻呢d
講起Mobley, 之前係勇post見到成班話比個Mobley佢哋會j 出血,當初Wiseman 咪又係j 出血,但之後就屌到賤過狗呢.比個Mobley你 咪又係用黎幫手感做 pick , 等食餅,同輸波時比人屌.
Wiseman 出條個人訓練拍波片,就成班話練好screen 先啦,洗撚你練呢啲,個人訓練係ebow位定dunker spot 企係到練呀,2nd pick 當苦力咁用,笑撚死
今季騎真係好有驚喜 Rubio爛隊救星
釋放Rubio
佢同love打咗咁多年波終於有得舒服啲
offseason時好似話湧好想要佢 不過我覺得其實佢幾啱潮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞