2021-22 NBA常規賽討論區(7)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
點呀,你咪講左衝冠隊無時間養,又有時間養嗱又係成熟度,騎打起左就成熟度,你無騎個環境,時間,球權 係咪打得出先
公海惡到 幻想下都唔得
咪話勇會比wiseman做苦力以外嘅野,其他例子仲有當年表弟,係wiseman冇能力做先要佢從苦力練起,上季傷前簡化佢角色表現好唔少
今年新仔係撞位先冇得出,mobley打c可以換防策應射波點會打g league,同looney wiseman有缺陷先冇得出係兩件事,唔覺得mobley呢D優點會因為係勇而打唔出
以前就話勇迷咁多fans 都唔自己開區討論留晒係公海打j
又話勇match day 即討先上水
平時就失蹤
跟住到真係有勇區喇
前排又有人問點解而家公海死氣沉沉冇晒人
而家圍內討論又要攞出黎屌
邊有唔比你哋幻想,我又無爆閘,而家係你吔唔比我係笑公海你吔當2nd係苦力跟住走去j人哋個rookie 又唔係全部蛹迷係咁,我笑嗰班on 9姐,我一樣有笑太監,廢老出黎成隊升level 嗰啲,唔通又太惡唔比幻想
上水還上水,唔好咁肉酸啦
其實湖人贏1輸1算唔算勁
我地勇迷肉酸開架啦
講緊你渣一陣有班人又出黎話我屈晒全村人
事實上wiseman而家定位係苦力喎,wiseman唔係因為小年都唔會係second pick,我覺得你因為選秀順位就唔當得佢係苦力唔係幾合理,因為佢真係得咁多料,但笑唔比wiseman練波係啱
至於j mobley唔關當wiseman苦力事啦
快D放走wiseman
嘥鳩氣啦
FF 下吹下水關你地撚事咩
定係唔抵得勇士今年勁番呀
都係果句,有緣既話 playoff 見囉
唔好再 talk shit
好!
Curry 準備做歷史三分王
暫時冠軍+MVP 最高呼聲
Haters gonna hate
應該客場攞 本身想佢主場破紀錄

點解黎左美國幾年變左做大叔
睇好勇士總冠軍
係既係既
20歲打左39場就定位做苦力,你點話點好啦
上次Ray Allen喺主場破 仲要咁啱打湖人
由低練起姐 遲下變kg喇
原來Jokic三雙已經同登平排 歷史第7
佢今年per 上到34,仲高過上年.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞