永恆族 算唔算係加速咗 marvel 嘅 武力通脹 ?

454 回覆
1279 Like 42 Dislike
條友太貴,請唔起佢
可能整一部會用哂啲energy要等佢過好多靠自己儲返呢 佢都無點交代 不過整到光速引擎嗰個都死咗所以無所謂啦
所以佢嗰下完全唔怕thanos純粹係屬性克制
一個MCU只可以有一個Sherlock Holmes
漫畫一早係咁
發現新大陸
漫畫同電影唔同setting 你講漫畫嘅話入面嘅thanos仲勁啦
但佢what if唔夠雷神打
God of hammer唔用電用物攻打佢 佢無得吸
搏乜野,人地話左劇本係咁就係咁
你咪當係康寫死im
都唔關事 佢係what if度比雷神用hammer坐住咗郁唔到所以輸
同antman一樣俾政府班傻9家居隔離
Mcu入面個鎚本身佢家姐架
Marvel/DC 魔法系列個進展好似仲係好慢
係咪就係樓主個戰力通脹問題,所以太難拍?
之前唔知邊到睇有人講marvel 同dc電影最大分別係
Marvel後期先推d戰力指數爆曬既英雄 eg captain marvel
Dc 一開波就超人,搞到JL果陣其他英雄都冇咩發揮空間
Mcu起碼有drs同Wanda係咁用魔法啦啵 魔法大戰唔係咁易拍得好睇嘅 所以drs同thanos打個段先咁精彩啫
Cap能力係55波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞