永恆族 算唔算係加速咗 marvel 嘅 武力通脹 ?

454 回覆
1279 Like 42 Dislike
同卡卡西打咪打到不分勝負
X men 同avengers 係Marvel 都係同一個世界
你最尾個段其實係有得解嘅 CM能力其實係energy absorption 你講個幕嗰時CM捉住咗有寶石嘅手套一路吸緊寶石嘅energy所以先咁勁令thanos打佢唔郁 但當thanos一用手掹走咗粒power stone搞到佢吸唔到咪即刻比thanos打到飛走咗囉
Captain America civil war 已經好肉酸
根本Vision 一個已經屌打曬,班友仲要喺度射箭開槍
嗰個引擎其實係space stone嘅產品
咁撚多英雄出黎搵食 d壞人點夠分
d power唔powerful d
點出黎撈
開始內卷了
永恆族有咩勁
典娜-> IRON MAN都識得左變右變武器
馬東石->HULK大力過佢
控制人心->旺達勁過佢9條街
超人->雷神一樣識飛,有埋武器

其實睇返只係個朵勁少少
但其實唔係超班

CM就係超班喇
不過旺達醒覺左仲勁
諗起隊長一句過話: there is only one god man. But I’m pretty sure he doesn’t dress like that
Scarlet witch先係有能力屌打晒個個
冇手套連紅女巫都打蠃佢
咁佢戰力天花板 boss級敵人緊係比返佢ko
但係成個劇情黎講 就算superman 可以一個單挑荒原狼 無左其他人幫手既話最尾都係比老母盒炸死
羅素洗走d人好撚醒
Dr strange去左擋洪海
Witch vs Celestial 呢?
個光速引擎係用space stone嘅energy整架 用完都淨係整到一個光速引擎咋仲要
係總部個到屌打幻視wo
你可以話偷雞,但幻視根本好撚廢
其實Deadpool先係最勁
CM佢套戲成套都體現哂啦 比人用物攻會比人打到訓底 但energy blast打佢會吸咗仲勁咗 佢係太空就係靠吸咗人地啲飛彈嘅energy blast變成binary mode先屈機咁打爆哂人地啲飛船
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞