永恆族 算唔算係加速咗 marvel 嘅 武力通脹 ?

454 回覆
1279 Like 42 Dislike
好過,逗號,鄺俊宇
呢個咒係thor1個時Odin施嘅 佢家姐揸爆佢嗰時Odin岩岩死咗 所以個咒無咗效了
其實thanos好似都可以算做永恆族 所以我覺得哩班永恆族已經算普通

吸乾幽靈車神
都未出哨兵 分子人 果堆
下邊果個cgr嚟勁到仆街喎
嗰個鎚係另一個Odin未死嘅時空度拎架 咁佢都仲未死個咒當然仲係到啦 MCU入面嘅平行宇宙嘅時間線唔係同時進行架
Sentry勁好多
Ironman可以一戰,但已經
Deadpool同罰叔就有 sentry邊度有啊??
Phase 4都已經有觀察者 康呢啲
佢痴咗線就係void唔係sentry啦
屌你 比狗拉
巴打唔通就係One-Above-All
無所謂,敵方比返個同神一樣既級數,集結時1on1自己match返對手
其實marvel 都應該知道D 戲既武力規模越來越高
所以用唔同方法令舊人退場 -
IM 死, 美隊退休, Black widow死,
Hulk同人類人格融合, 變番做科學家唔上前線打
鷹眼, Nick Fury呢D下次面對宇宙級災難既時候應該唔關佢地事, 或者留守地球
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞