永恆族 算唔算係加速咗 marvel 嘅 武力通脹 ?

454 回覆
1279 Like 42 Dislike
Phoenix force 只係 plot device
一定唔會咁爽俾你長期有呢個屈機角色幫手
Ikaris d鐳射都射唔穿怪怪Iron man 真係破到防咩
其實你又岩 從來兩邊目標都唔係要打贏對方 係鬥快爭手套+石仔
其實出埋多元宇宙之後真係點都講得通

好似漫畫講tony stark 可以做埋至尊法師

只要話某個宇宙可以附魔/有特別科技咪又係可以拉近戰力差

好似endgame 咁 Captain 有雷神之鎚一樣可以傷到thanos
漫畫講人類會進化成半神
我記得個下好似係冇用到石
你都戇撚鳩
冇,CM捉住左, 佢用唔到手套先至要抽粒力量石出黎
https://www.youtube.com/watch?v=In8GuMOTe_Y
Btw 成隊gotg就真係武力值最低
留意返條尾仲係打橫飛緊 雷神家姐個下係擋住再揸爆
唔抽就係咁比cm吸power stone啲power架啦
咁Xmen 真係勁wo 我甚至覺得X-men勁過復仇者
熟漫畫嘅就會明
最勁都係閃電俠同超人 而家超人都死埋 其實唔係好勁
Thena仲要成個嘉美尤咁得閒就發癲
抽石打走CM係為左之後可以啪手指姐
唔關比唔比佢吸能量事
講得幾好,但係都要加句踩下「睇開電影個班」做咩事
MCU 好似設定咗
marvel 係科技世界
唔會有魔法
就算 奇異博士 都話係自然力量
死靈騎士 都話係第二個維度

不過 黑豹 嗰陣好似兜唔到
佢哋冇著甲廢好多
美隊vs GSP 五五開
美隊 vs thanos 五五開 都過到招
講真 咪好似captain marvel咁處理囉
話宇宙好多其他星球要救
抽少少時間幫地球清咁班兵仔
打大佬嗰時你地自己攪啦 我好忙
唔係唔會有魔法 只係魔法其他都係借用其他維度嘅力量
新cap連血清都冇
只係一個打得既正常大隻佬人類
咁都叫有來有往…
電影嚟講 暫時未見永恆族同其他英雄 既武力差距
就算之後真係會同場 唔想差距太大就自然會弱化返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞