永恆族 算唔算係加速咗 marvel 嘅 武力通脹 ?

454 回覆
1279 Like 42 Dislike
唔係冇人知咩嘢係戰力通脹
而係Avenger玩統一宇宙不嬲都係戰力唔平衡架啦,點會出咗永恆族先覺得鷹眼冇乜用?係咪訓咗十年冇睇?
Loki 劇集開始已經開始越玩越癲
一無咗鷹眼就次次都輸到仆街
見到蜘蛛俠喺電影比美隊㩒住嚟打真係笑咗出嚟
黑寡婦咪仲普通
復仇者1
iron man 同雷神 打到難分難解啦.......

漫畫入面, 雷神一野捉住 iron man........扯佢個頭盔落來......
iron man 直情變死狗咁款
好似rap緊咁
鹹蛋同幪面超人明明一下飛踢就可以收佢皮 係都要爛仔交打十分鐘先
但都搵到錢
事實係咁有乜問題?
你 個部 乜撚嘢 keyboard ?
Bw,係佢幫bw加入神盾局,冇佢兩個交情咁深,未必有之後靈魂寶石,唔係話扔個人落去就得
avg1,洗腦下一人滅神盾啲兵
avg 2,第二次捉到wanda條路,揾野電佢
又做咗半個人生導師
avg3,冇咗影
avg4,雖然都係清卒
所以好想快啲睇Hawkeye 仲有幾日
spidey好勁囉
spider sense=自在極意功
最大bug
發明左time machine
但冇時間唔等埋雷神肥同captain marvel番黎
咁都叫合理
點解佢 復仇者3 唔見咗
咁咪又學佢咁放逐宇宙囉
Hulk物理攻擊理論上應該係全mcu最勁(愈嬲愈勁無上限)所以要整廢佢,同埋成日失控要用劇情處理番
後期已經少左hulk爆走既情況
遲啲天神族做反派
蜘蛛俠個啲點打?
罰叔叫最廢,咁應該好多人連評佢係廢都費事
鷹眼 唔係到 打輸thanos( avenger3)
鷹眼 係到 打贏thanos(avenger4)

鷹眼=mvp
班人好似係想解放其他永恆族
所以應該唔會多見到依班人,除非係宇宙級大戰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞