永恆族 算唔算係加速咗 marvel 嘅 武力通脹 ?

454 回覆
1279 Like 42 Dislike
endgame trailer黑寡婦都係把手槍仔唯有自我催眠話係汎合金特制子彈
Punisher試過殺曬全marvel既英雄

Hulk,狼人, x men死曬
但鷹眼呢個普通人,當年用浪人個朵個時一條友玩弄晒成隊dark avengers
仲要包括Sentry同Ares係入面
但可唔可以破美隊盾係一個戰鬥力指標黎
可以破到盾嘅魔法應該都唔多
睇到呢3個字已經想嘔
Ching你識啲嘢
Avenger入面咁多on9,退休湊下女仲好啦
成班有咩武力可言
超人招雷射眼清卒都嫌佢慢,成隊廢到
有鎚隊長都穩贏咁滯
怕子彈 要避開 但唔怕魔法

打奧創又55波

ai 控幾百隻機械人尻射美隊都死

考慮戰力會唔會太反智
以為 自己 打緊 英文
咁漫畫上都有好多形態嘅蜘蛛俠

Uni-power又好,ghost spider又好

睇之後MCU想點發展姐

而且漫畫/電影角色黎講,實力同人氣掛鉤,唔係同設定掛鉤
Marvel電影既世界,普通人都有能力打贏神仙,Thanos未又係永恆族,都俾Ironman抽贏啦,更何況人類無神力一樣能夠同外星人匹敵,量子通道都係地球人發明,反而係力量通縮先岩,大家咁高咁大,無超能力但頭腦比外星人更發達

其實係Marvel世界個中心主角全部圍繞緊地球物種,淨係變種人已經好屈機,同埋鷹眼黑寡婦果類無超人力量都做到復仇者證明唔係普通人,咁樣先更加吸引人睇,只要搵岩方法, 搵岩工具,一樣可以戰勝強大
罰叔設定係全地球最強戰略家,on9
唔計漫畫計戲,城市戰我諗一個磁力王滅永含團都得
遲啲x men回歸
鳳凰之力點修正
整廢左Thor
A3個Thor應該最勁
唔知,但希望唔好再整柒雷射眼
Fox勁偏心狼人,明明雷射眼先係隊長,喺戲柒到
真, 火影就係最好例子, 班同門講到幾勁幾勁, 最後原來成班廢到渣滓都不如, 基本上打都冇份打
所以End Game俾枝槌Captain用下 冇咁雞肋
Chris Evans = 基斯伊雲斯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞