永恆族 算唔算係加速咗 marvel 嘅 武力通脹 ?

454 回覆
1279 Like 42 Dislike
有 讀 寫 障礙
要 分開 慢慢 打 先 知 自己 打緊咩
等下年drs2應該大把魔法大戰睇
Sentry 可以操控粒子都係能量使用者
What if最後咪又係凡人打救唔係一定神仙就至高無上
國安世一

有個問題困擾左我好耐
究竟bucky把槍破唔破到thanos啲兵仔防
根據武力通脹,我覺得Hulk will return
一拳一隻永恆族
冇力,美隊飛個盾係超人力量,佢飛盾係常人力量,冇防,隻翼受傷應該高空墜下死廢過鍋物先
Netflix 個套?
佢開始將個戰場搬去宇宙
唔勁啲好難打
其實係矛盾...日常例子: 軍人有槍都唔會用刀玩埋身
正如marvel 你識射死光,仲點會用拳打腳踢...
埋身打拍出黎為畫面靚only...
https://www.youtube.com/watch?v=F_DewA5FsmI
其實依D 大混戰係咪熄咗 Friendly Fire , 果D 黑鬼士兵走上前線,搞到勁果D 人打到綁手綁腳 ,一陣間唔覺意射到你又話BLM
其實ironman 同黑豹套甲拎去量產
每個士兵都著到,戰力根本提升極多
我都係講故唔好駁故
打過機都知要儲怒氣值
marvel世界大家心目中最強能力有邊種?
我先
1. reality alteration (e.g. scarlet witch)
2. molecular manipulation (e.g. molecule man)

根本玩晒
Venom 勁到可以一統universe
蜘蛛俠同ironman之前互動都有講
Avengers 有 scarlet witch
最低能嘅係明知咁廢,都係用盾做架撐
end game 雷神寫佢變左肥佬
用劇情平均返武力算最對得住觀眾

其他
其實都只係個別幾個X-men特別勁
心靈感應精神控制個班,尤其係Omega級
所以好多大事件都唔比X-men參加,成日要佢地自成一角圍內玩
至於phoenix force呢啲事件限定嘅外掛就唔提啦
唯獨係狼叔能力上未至於太屈機又高人氣,所以先成日參與啲大事件
話哂真係made in wakanda 應該全vibranium子彈啦
Ching咁睇得起我
可能我只係成日比啲what if嗰類系列拎黎血祭嘅Watcher咋
CA個盾先係人類自己研發嘅最強武裝
個盾可以違反物理定律
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞