永恆族 算唔算係加速咗 marvel 嘅 武力通脹 ?

454 回覆
1279 Like 42 Dislike
其實最勁係心靈控制佬,但個on9 入原始村落

如果佢直接走去控dr strange ,hulk ,captain marvel ,scarlet witch 個堆,雷射佬幫佢玩鞋都唔夠班
好似淨係可以控制普通人?
做watcher都好丫
所有平行世界既囡都俾你𥄫曬
有得睇無得食 同睇av有咩分別
睇H漫嗰陣
未提及,但上面提個堆都係人類,理論上應該可以?
漫畫一早係咁丫嘛
國字臉大媽講到幾勁 關鍵時刻都會弱化
佢都係變種人
但冇加入過X-men我印象中
Dr Strange有反制手段
Scarlet Witch應該同樣都有類似魔法可以反制
Hulk有多重人格
CM就應該係要硬食
到時講咩都得
大媽又space stone能源保護,Iron man佢哋之前中過就會好似鷹眼咁免疫
其實成班嚟地球都唔知做咩,一對一的話啲異族勁過永含族多多聲
理論上要防mind control係要靠mind stone
不過電影笑下就算啦
美隊嚴格黎講都唔係普通人啦,打士兵就一下一件,但佢幾時有揪贏過大佬或平手,連冬兵都唔夠揪,次次俾人打獲金,重睇啦,你智商都可能唔夠

樓主重點係講緊點解已經全世界都係超人既時候,仲掉轉講返黑寡婦同鷹眼呢類普通人既故事,我就話咁先好睇,明明maverl電影個賣點就係玩緊強弱懸殊,人類用智慧戰勝武力,如果個個都雷神,經期隊長咁,不如睇龍珠好撚過啦
笑左 建議你提升下智商

想知marvel 撚點解釋 機械人都比人勒暈

隔住副甲聽心跳?
咁關武力咩事, 呢D係bug姐, 美隊連洗腦冬兵都抽唔贏係事實
變撚到火影咁
marvel世界有咩角色似Thor 咁,又識武打又識放能量(電)
Zeus囉
雖然我認同
但係你攞蜘蛛俠出黎講就錯撚晒

蜘蛛俠應該係除左Hulk同埋Vision之外
現疫復仇者最大力果個
同埋佢Spider Sense幫佢感應四周
再加埋Ironman級Nano tech其實好勁
MCU
如果跟據神盾局電視劇
女巫好似係 inhuman 嚟喎
咁亦都因為captain marvel個反應都係好壞參半,先費事俾佢搞死復仇者4,本身反應好好就會剪多啲
人地堂堂black order跟Thanos全宇宙打天下 打冧晒班asgardians
竟然唔夠black widow抽
但係駕駛者廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞