永恆族 算唔算係加速咗 marvel 嘅 武力通脹 ?

454 回覆
1279 Like 42 Dislike
vibranium吸震架喎
子彈射唔射得出啊
同埋wakanda好似係用能量槍
電影內戰都唔係想對方死
雙方都知Avengers唔可以冇咗對方
兩兄弟打交唔通下下打死對方咩
What if 最後場交dr strange carry咗99%
冇佢宇宙一早玩完
你個名夠有
仲解釋點解之前唔幫手解決地球危機
根本就幫唔到咩手
幾個人圍一隻怪就叻
唔係咁嘅話,都唔知點同Kang the Conquerer打……
時間變異管理局大撚曬
Stark一搶齊6粒石返嚟嗰下已經注定要死
集齊6粒石嘅能量係大到普通人掂下都死
Stark應該靠套甲先拖到可以啪手指

但本身石唔係集齊就可以用
漫畫入面有講過要有返咁上下智力
去清楚解釋畀啲石知有咩願望
唔係阿豬阿狗都可以去啪
如果唔係就變成「乜撚都要」嗰個笑話咁

咁嘅前設下
MCU入面得Thanos、Banner、Stark、同Strange有足夠智力去用啲石
嗱Faiz就示範咗應該點做
有大技就開 唔使等 唔使拖
https://youtu.be/bIJI1FgcwFU
https://youtu.be/aqHLrdD7_fU
但最後係WW斬佢首
所以套戲先會出WW幫拖,同埋最後係Superman 犧牲自己搞掂Doomsday
咪係囉仲有 Living Tribunal
夜魔俠

真係好好睇
其實 第一階段
係點都講得通

有地球大事發生嘅時候
個個都有理由 請假

點解 ?
因為 第一階段 得嗰幾個英雄咋嘛

而家 第四階段
啲英雄都有十幾廿個

你試下打返公司請假
每次諗十幾廿個理由比我睇
其實好想知

蜘蛛俠 識唔識 夜魔俠
大家都係同一個地方
仲要都係打擊罪犯
想溝咩女都得
屈撚到
rap詞嚟
好撚憎Disney
好似PAD咁 唔整勁啲邊有人睇
你試下開返套中國隊長 淨係用盾牌拳頭睇下有無人睇囉
傻閪
幾勁都好 大部分最尾都唔係實力打贏 用劇情打贏 以細勝強
例子有drstrange thor3
後面冇番粒石喺手,都係獻醜
Druig 用 uni-mind 可唔可以控制到thanos同啲小怪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞