歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (106) 愈濕鳩愈多like

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
咁樣搞得黎自己對住cut 分分鐘仲快同準

要黎既始終都會黎
夜鶯都搞左兩個月
我諗依隻應該唔會多過3個月掛
整完隻夜鶯未
睇你有幾多精神同功夫
喱個年代唔係鬥心機係鬥架撐
理想係可以scan埋水貼自己噴
現實就
今日刻好哂啲線 磨好哂啲面 洗埋件
下星期先噴
計埋下星期真係岩岩好兩個月
見到三森隻夜鶯
即刻衝出黎留名
我唔見佢可以做到 用photo 不過要研究svg 檔係咩 不過咁攪法自己cut 可能仲快
然後成屋架餐但冇心機砌
影都未有
差五隻油起
都好
起碼為地球經濟活動出一分力
大把人想砌, 然後眼高手睇睇完新手教學嫌唔係路
之後搵啲撚屌高手炫技片出嚟嚇自己
最後不了了之上床瞓教夢裡甚麼都有仲唔洗俾錢買
svg 係 vector 檔黎
佢個apps可以 upload png
撚屌高手炫技片
我成日都覺得我淨係睇啲範例教學已經好驚嚇
依家比你咁講一講 我都幾撲素啊
我見淨係得svg 有得png 就好
不過最不問題我勾完啲path 仲要度size
度size 呢part 最難
最大問題係個影相個下要正對 唔可以有斜 如果唔係就會變形 到時又必岩 其實都幾死
以斑馬巴個想法,撻左塊膠紙上去,油黑左再scan 嚟cut
油得柒又出界,油得靚其實都可以落刀啦
其實真係睇你點用
我買既話主要都係睇起唔起到d幾何水貼出黎自己噴
想問下邊到多30minute mission既配件/武器包賣
有時候其實唔係好想自己落刀既
但如果你可以油到咁靚,其實已經可以手油到
描邊同手油點比
手油你仲要等佢乾再下一層
我特鳩登講得難聽啲啫
其實講到底都只不過係啲筆者本身剩做俾你睇, 唔解釋/唔詳細解釋
著重展示多過傳授技巧嘅教學, 並唔係話有咩問題
因為事實上如果你有返咁上下經驗的確唔洗太多基礎內容單靠睇人哋展示一次就可以被啟發搵到方向跟隨
其實我明點解係有喱類片, 因為針對於完全冇底子嘅人嚟講根本就係拉牛上樹
教人一步登天實在唔係個個都曉, 對於啲有底子嘅觀眾查實點到即止就可以咁倒不如出片出密啲, 係咪先
查實我想講嘅就係行動力先係砌模型喱啲慢熱Hobby嘅成功要訣
你要俾幾粒鐘做遮蓋又好, 買部機返嚟俾幾粒鐘setup畫圖cut出嚟痴又好
一樣係要做, 除非唔撚砌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞