歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (106) 愈濕鳩愈多like

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
真係好撚仆街
我唔明點解b社自己香港有office,仲需要代理做咩柒
又一個白卡佬。

俾多少少買爆米都唔得,幾大官威唔講以為佢係藍店
What is 炒孤
孤注
不過訂已截
你條撚樣含家剷跳樓斷手斷腳爆腦漿死啦,死完最好比人踩多幾腳呀,你不如索性走埋去明眼人做日日影相上黎同大家講幾錢囉屌你個老母
冇人想知你去精品呀,你比錢去邊買又好,你去行明眼人係你既事,呢度冇人想知明眼人d野呀你明唔撚明呀
你唔知唔好扮知啦,傻閪。
話撚明俾你知啦去左3次ssp,都係模倉買啊。
拎住盒模倉hi-v去精品行街啊。
你個弱智就仆街死。
你條撚樣含家剷跳樓斷手斷腳爆腦漿死啦,死完最好比人踩多幾腳呀
我理撚得你條生滋狗去完精品又去邊買呀冇人想知你腦生蟲呀,行完精品周圍講講講,你去第二度買完又講行左精品又話幾錢,屌你老母閪
精品狗過街老鼠屌你老母做人cheap過垃圾,老母日日比人輪完先生你出黎,老豆都唔撚知邊個,日撚日行完精品又報價正一死犯賤狗,你快d去精品做啦咁撚鍾意行精品
我話撚知你去模倉買呀,成日強調行完精品呀賣幾錢呀,你去死啦

傻閪收皮啦我日日講模倉又唔講?你屙尿係用左腳定右腳啊?
屌你老母你隻cheap精仆街生滋狗等你咁耐終於突個龜頭出黎,原來谷左咁撚耐就係影呢3張相,你老母唔著衫比人斬左個頭準備比人煮呀屌你咁撚不孝係咪你因為你成日行精品呀
你報撚完精品價跟住又走去第二度買咁你使撚講精品點點點呀?
你老豆呀日日屌完其他女人走黎同你講,你老母個閪雖然抵屌但好臭,不過我冇屌佢,走去屌左其他女,你個死撚樣想唔想知你老母個閪有幾臭呀屌你老母
你好地地去模倉買咪去模倉買,唔提精品唔撚得既,係要講下精品賣幾錢呀今日又去左行精品呀,你趁地淋啦屌足咁耐都唔知d人屌你d咩,你係重度定比人屌到short撚左呀定你個腦留左係明眼人度呀?
愈濕鳩愈多like
其實你話你格緊深水埗區嘅價錢同旺角區嘅價錢,我都仲覺得可以;你而家明眼人就係模倉附近、隔嗰幾條街,行十分鐘都唔洗嘅路程就到,啲人係要格深水埗區玩具價嘅,要行哂兩間有幾難,洗鬼你成日上嚟報價
然後平時又貼啲人哋嘅圖又唔出聲,一出聲就開口埋口都騎呢毒撚同明眼人,做乜鳩
一係你咁鍾意講明眼人啲嘢賣幾銀,你咪自己開嗰po講飽佢,模型po無人想知明眼人賣嘢幾錢
你真好撚柒,柒左咪認囉白卡佬
正呀喂
你老母生著你個精品報價佬真係慘,腦又唔識用,嘴又唔識駁,講模倉又加幾句精品,水又唔識潛,你生出黎係咪淨係識行精品,報精品價同講完就去第二度買?你老母究竟同左邊個騎呢怪生你出黎?定唔關你老母老豆事,係你天生重度?
理鳩得佢
總之我一係福利一係模生
米青 模倉不了

點睇啊你喇喇聲死全家啦白卡佬
你呢句完全反映唔係個毒撚摸過,你就會幫襯明眼人

屌你老母啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞