歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (106) 愈濕鳩愈多like

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
原來係咁 見佢講topology以為關個model事
水貨呢
水貨差唔多價但冇特你買唔買?
我買玩具既宗旨就係唔怕你貴,最緊要有貨比我

反正我d 模型砌完個價值一定貴過一盒擺係到唔砌砌牆既野
因為我好少訂,多數睇定d先衝
天真地以為水貨會平一截
我又真係啱啱開始玩3d print
喺blender export個stl之前有用佢個3D print tool執過啲比較嚴重嘅manifold問題,但個model用咗幾次boolean之後再subdivision surface搞到啲topology難執到媽媽聲
resin啲setting我跟官方就算,呢個砲塔print到出嚟已經當贏
係度賣廣告會畀人屌,你自己追古mode啦,
咁我都係唔怕貨貴最緊要有
但都要睇吓人地抵唔抵比錢佢賺
不過大部分買模型既人都係睇價錢做人
邊到平邊到買係佢地既真理
我以前要amazon買係因為懶得出去買而且又差唔多價
不過個陣都冇咩舖頭有入
重點係孤仔冇入
連登模型post 笑話之一
我賣撚到就黎比人屌我係人型行走廣告板
咁個轆同條帶點搞, 有現成?
係就最好唔洗搞咁多花臣, 3D printing真係唔係萬能尤其家用機
其實我覺得你相入面見到嘅效果都算唔錯, 主要係因為副model唔係三尖八角嗰啲
嗰啲肉酸少少都唔知點執, 伸都唔知點伸入去磨
部份聲稱係4k high res. Resin磨出嚟粉末粒子又極幼細勁易攝實晒啲銼刀打磨面
好鳩惡整
三森巴又係開鋪架咩
淨係知大魔巴 三森巴係邊間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞