歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (106) 愈濕鳩愈多like

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
以為會鬧到1001
大師你諗多左啦
咁你又唔係要佢經歷山竹
下完左既啦?

我收工見到推左成五頁仲以為有咩驚世鉅作
泥漿摔角
唔係山竹都會爆玻璃啦
世事無絕對嘅
塊玻璃吸得太多X20
「緣來是妳」一到玩具台,所有的人便都看着他笑,有的叫道,「緣來是妳,你老母又比人屌啦」他不回答,對櫃裏說,「我要買mg 00r」便排出九文大錢。他們又故意的高聲嚷道,「你一定又順便行埋精品同報價啦!」「緣來是妳」睜大眼睛說,「你怎麼這樣憑空汚人清白……」「什麼清白?我前天親眼見你報了明眼人mb 2號機的價。」「緣來是妳」便漲紅了臉,額上的青筋條條綻出,爭辯道,「報價不能算精……精品狗!……行精品報平價的事,能算狗麼?」接連便是難懂的話,什麼「係模倉買」,什麼「行下報下價啫」,什麼「精品貨比毒撚掂過唔買」之類,引得衆人都鬨笑起來:店內外充滿了快活的空氣。
好打耳呀
你係咪有黃豬精神病?買黃店都話唔關事,咁唔好搞黃圈啦。我只係有閒情逸致去藍店行完,去左模倉買都唔關事 真係on 9 logic真係我唔明定你唔明
我實際係冇買藍,幫襯黃咁你吹我唔黃圈唔係咁架咩d錢落左去模倉袋到,仲唔重要過行精X不過你可以認為唔重要ge我提模倉多過精X你唔講定冇睇啊?係到吹毛求疵
唔知你係黃定藍呢鬥黃就咁叻
你持住個「黃」屌鳩幫襯黃既人真係好撚威啊
同班一撚樣啊
華爾燈食m記,福你都睇代言紅店既mirror
你有班黃豬隊友都日日食m記抽mirror卡
你仲柒撚懵懵
係咪會激撚死你,你咁唔順氣咪全家死撚左佢囉
希望答到你問題啦唔好話我冇答啊

我唔撚柒鳩屌你個冚家剷含撚笨柒個老母個生滋甩毛嘅爛臭化花柳白濁梅毒性冷感閪都唔撚柒得陰陽面邊大邊細豬閪燉糯米雙番閪遮面長短腳谷精上腦陽萎笨柒周頭發炎陰蝨周圍跳白竇臭滴蟲入鳩祖宗十八代食屎撈屄周揈揈白痴戇鳩閪 我屌你老母十八代柒頭撚樣系垃圾狗

鬥黃你最掂
留睇睇靜囝鬥黃好手

嗌交不如出去啦好嘛
首先,我冇屌你幫襯黃店乜乜乜,唔好將人地話你既事賴落我度
另外上面都有巴打一提模倉係藍,
第三你報緊明眼人平價既同時有冇諗過係宣傳緊佢,似足壽司post入面個d專登話元氣好平又抵食個d撚樣
最後,粗口都copy你好低賤唔識不如收返埋,
你喜歡咪繼續自己行精品,唔好周街報精品價我咪唔追擊你
做咩又放你老母出黎,比人屌到反皮喎
我冇話人地藍
不過人地都冇話過自己黃又唔可以話自己幫襯黃店既
但你兩個真係好撚煩 自己乖乖地出去開個post互含好唔好
雖然依到好多大善人唔鬧交
但難免影響大家正常討論
咪住先,點解模倉無啦啦變左黃店既喂?

世界大戰要抹黑宇宙了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞