歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (106) 愈濕鳩愈多like

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
喂,係咪分身賬號啊?個個post都唔見你
你咁大聲做咩野姐
盒野擺好耐啦波,我要買一早買左啦
我係串緊精品有條好似靜囝既傻鳩毒撚。
上次見模倉有幾盒先去spp 買。
喂生滋狗!又唔撚駁啦!好撚架勢喎你頭先!終於起撚完底啦?過左咁耐識用對眼同個腦未?有冇睇下大家講咩呀,個個話你呀,去精品唔撚關大家事呀,你去模倉買完講精品做乜撚呀!
精品個傻鳩四眼毒撚係咪你黎?咁大反應
我以前放工會模倉 => 明眼人 => 福利咁行哂佢,自從明眼人單嘢出咗嚟之後完全skip咗佢,連啲訂單都撻埋
你全家死撚左未?
我淨係行福利
精品有條好似靜囝既傻鳩毒撚
喂喂喂,你隻生滋狗做咩咁快放棄駁啦,呢度得你去精品行喎,你照鏡見到自己呀?生係精品報價狗,死左又係精品報價狗,不過你死左去唔到其他地方買模型,陰公囉做精品狗真係...精神又失常,老母又比人屌死,想駁嘴駁到口啞啞,睇野又唔識睇,你快d死左做精品狗啦你生存好冇意義呀
嘈乜撚
你兩個都油頭毒撚
爭乜撚野
福利後尾改咗收工時間少行咗,我收工佢又收工
一係灣仔噴泉, 一係天之聲
咩都唔駛講
你仲用粗口仲識咩啊,點解要同垃圾鬥。
你都未答我你用左腳定右腳屙尿。
我自從唔洗返深水埗舖之後就冇行了
我好簡單 支持下舖頭仔 連鎖同財團都可免則免
仲有得買?
喂精品生滋狗你仲未駁撚到重點喎,同你講左咁耐個腦function到未?駁唔駁到?係咪行一次精品又提一次,跟住見到精品幾錢又上黎報一次價?係咪轉個頭去第度買完野又要提下精品?
又去精品又係毒撚嗰個,仲唔撚係你?
兩間都唔去,有咩好嘈。
各位模型po巴打

Why pay attention to an attention seeker?

你收八達通再講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞