[KPOP] K-POP 2021討論區(82)

1001 回覆
7 Like 13 Dislike
比佢喺團出道之前出隻歌仔留住班fans都得啦
淨係叫佢拍廣告上綜藝佢先覺得冇嘢做
韓國網民都係一沈百踩㗎啦呢樣真係好無聊 不如針對佢炒樓仲好
但合約到期同解約都一樣
正評
走咗三年第一次講就叫成日消費 jyp愚人節玩鳩fans話加佢入twice又算唔算消費佢?依家佢冇幫jyp賺錢?淨係靠sixteen jyp就第一咁點解natty又唔得?明明就大家互相成就 硬係踩佢得jyp光環咁 想知邊度有消息話新女團以佢為中心 蝕錢都比佢走 肯定係因為jyp有人性美 等咗2年幾3年 一句冇後悔就放大話佢不滿前公司 唔講以為你瞓喺佢床下底聽到 旗下啲女團唔係心理病就腰傷腳傷都咁多人幫間公司講嘢痴線
可以比首單曲佢 可以出unit好似jj project咁 廣告代言係啲廣告商搵佢jyp係有比節目佢曝光 unnies 仲有個idol project 都係限定團嚟 唔覺得係差嘅資源 但咁叫有幫佢規劃?
somi依加行緊嘅路線同風格都同jyp團唔同啦
雙方傾唔掂咪散lor
咁佢想solo點都唔會留係jyp啊
佢走個時都算好嚟好去
jyp又肯放佢走
唔明有咩25
真係捧紅佢嘅係ioi又唔係jyp

同埋條問題咁問一定話唔後悔啦
唔通答好後悔入咗yg好想走
連itzy都講笑話想走 啲fans仲要幫jyp講嘢好好笑
唔講邊有得笑呀
[KPOP] K-POP 2021討論區(83)
https://lih.kg/2765479
itzy post頭大大隻字寫住jyp不了
推埋個post
我要同黃鉉辰做愛呀
我要同黃鉉辰做愛呀

我要同黃鉉辰做愛呀

我要同黃鉉辰做愛呀
都講咗幾年佢把聲/風格就係唔啱入女團 itzy加咗佢都唔會有咩buff 又唔係咩vocal 跳舞又唔係勁 根本大家輕輕鬆鬆打個和 死都要話佢25 乜真係咁想佢入itzy咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞