[KPOP] K-POP 2021討論區(82)

1001 回覆
7 Like 13 Dislike
真係醜到我都盲撐唔落
我覺得隔咗7年出歌,有首主打又上過下一位其實都算ok啦
同埋今次回歸都算係為咗啲fans,我都冇諗過會咁多迴響
所以已經心滿意足啦
依家幾期待佢哋同JYP拍嘅vlog,睇預告應該幾好笑
佢哋5首歌都好好聽
梨子feel即係點?
Starship公布新女團IVE第一位成員兪真

IVE
YUJIN

來源: theqoo https://theqoo.net/2225941565

1. 第一個公布的會是隊長嗎? 恭喜兪真出道ㅠㅠ

2. 衣服不好看ㅜ

3. 看來會一個一個公開呢,但是兪真應該不會是年紀最大的吧...?

4. 有點像演員秀賢,很帥氣

5. 感覺可以拍出更漂亮的照片...

6. 第二張照片的造型確定是最好看的樣子的嗎... 我覺得她當音樂節目MC的時候更漂亮耶

7. 哇,看起來好像演員的簡歷照

8. 照片真的拍得很差

9. 妝髮造型都不怎麼樣... 為什麼要這樣對漂亮的孩子

10. 哇,黑白的風格像演員,彩色的風格像偶像

11. 該不會要以第二張照片的概念出道吧..?

12. 應該可以把安兪真拍得更漂亮的說,好可惜

13. 我覺得兪真更適合叫安兪真耶,結果把姓氏去掉了,可惜

14. 下次應該會有更漂亮的照片吧

15. 安兪真這個名字認知度更高,韓國有很多人都是叫yujin,這樣不是很可惜嗎?

#IVE #安兪真

(轉載請註明出處,謝謝~)

717條評論
·每日一怒,治癒世界
·經常生氣吧
.和最近聽到的真實聲音很搭
.美人做什麼都好看
.絕了,我原本喜歡長的好看的人笑的,瘋了

好想比佢瘋狂黑面
普通貨色!
留俾我解決就ok
水果味
lm
上面DK 單嘢應該佢戇鳩鳩信錯濕鳩中介,
碩珉本身應該係想買間屋+開公司做吓啲小生意/ 投資,
但近排17咁撚忙碩珉根本抽唔到身去處理
以佢1個idol對呢方面嘅事冇乜經驗,冇乜可能搞到咁多嘢,又開空榖公司又乘,點會知咁多嘢吖 背後緊係有人教佢咁做,所以件事唔可以一口咬定DK錯
似俾人害多 ,睇吓垃圾pledis/ 碩珉有咩回應

希望呢件事早日結束,支持碩珉
套衫加髮型令我諗起舊時濱崎步造型
有時候真係分唔到樓上條友真心定玩膠
點解可以講得出咁多on9言論
咁有才華點解要玩膠
起底見佢以前講野幾正常
依家都好正常
間公司執笠都得
【N】starship新女團IVE第一位成員安宥真將擔任隊長
2日晚,IVE官方SNS公開了第一位成員宥真的簡歷照。在公開的照片中,長直發的宥真清純自然。特別是黑白的感性氛圍和宥真清雅的顏值相稱,完成了吸引視線的簡歷照。
宥真出生於2003年,她將作為IVE的隊長兼vocal帶領組合。擁有獨一無二顏值和堅實實力的宥真在MBC綜藝《我的小電視V2》中作為MC活躍,有sense的口才得到了認可。現在還作為SBS《人歌》的MC發揮著存在感,展現了多樣的魅力。
【N】Produce系列投票造假的安俊英PD將於4日刑滿釋放
被記錄爲史上最惡劣的放送造假事件的Mnet《PRODUCE 101》系列導演安俊英將於4日刑滿釋放。

爸爸出獄了
Girls planet 999 今次好慘
冇左安俊英 而家入左馬面
但同時有真都可能比人造走
真係有好有唔好
有冇可能有一位?
有冇可能有一位?
【N】Produce系列投票造假的安俊英PD將於4日刑滿釋放
被記錄爲史上最惡劣的放送造假事件的Mnet《PRODUCE 101》系列導演安俊英將於4日刑滿釋放。
此前在第四季《PRODUCE X101》播出後,出現了以相同比例增加投票數的指責和造假嫌疑。之後警方於2019年7月着手調查,安PD和金容範總製作人在進行直播時僞造了觀衆付費短信的投票結果,有給予特定候選人優惠的嫌疑,因此警方於2019年11月5日發佈了拘捕令。
以拘留狀態接受審判的他們還被追加了受演藝企劃社相關人員價值數千萬韓元的娛樂場所招待的嫌疑。
去年5月一審裁判部宣判安俊英PD有期徒刑2年,並處3600萬韓元罰金,金容範CP被判有期徒刑1年8個月。二審中也沒有改變刑量,今年3月大法院駁回了上訴,維持原判,按一審量刑出獄。
如果早啲出嚟就好造走馬面
咁又唔好,造假始終唔啱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞