[KPOP] K-POP 2021討論區(82)

1001 回覆
7 Like 13 Dislike
K-pop post係比對Kpop有興趣/中意K-pop 嘅人一齊傾下K-pop
K-pop post無任何立場
不論你係邊個歌手/團既fans
都歡迎大家討論!
大家可以係依個post
post下有關K-pop 嘅最新消息
post下最新既MV 節目 歌......
如果你係岩岩接觸/對K-pop有興趣嘅人..
可以盡情問有關K-pop 嘅問題
我相信巴打/絲打們都樂意解答

p.s.香港人用香港叫法
RV BP TWICE MMM
紅毛 黑粉 兔瓦斯 媽媽木
lm
我向金宣虎道歉
lm
lm
【《D社》再爆金宣虎對話紀錄「我會負責」!前女友自己提墮胎】
韓國35歲男星金宣虎被前女友崔英雅指控慫恿她墮胎,然而南韓媒體《Dispatch》拿到了雙方對話紀錄,不但顯示金宣虎不能陪女友做墮胎手術感到相當抱歉,「不管發生什麼事,我都會負責」,女方談到小孩也認為會影響事業,更是自己提出要墮胎。顯示崔女是在去年7月24日告知金宣虎懷孕消息,「說是懷孕6周了」,男方回怎麼辦,這時女方自己說,「總之這醫院不給做(墮胎)手術,但說會幫忙介紹,如果動手術的話...」根本就是女方自己先提墮胎,金宣虎則是回答「我想一下」。
話牙虎逼條女落仔既欠佢一個道歉 希望牙虎以後帶眼識人
lm

金宣虎自己開post圍爐啦
lm
old new is so
【Lovelyz除babysoul外,其他成員均不續約】

女子組合Lovelyz和所屬公司Woollim娛樂的合約將於11月16日到期。

多位歌謠相關人士表示Lovelyz除babysoul外的成員7人都沒有與Woollim娛樂公司續約,將各自走各自的路。
2AM 兩首主打嘅MV出咗啦!!
多多支持下!!

https://www.youtube.com/watch?v=d5NyZsDz0oI

https://www.youtube.com/watch?v=EYHEFPmpi_Q
想講琴日場拼盤임슬옹好靚仔!!!!!
infinite走一大半
Lovely又走剩一個
間公司等執笠
lm
soobin:
我太25 對唔住彬彬
你個名
可惜望唔倒佢地上認哥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞