[KPOP] K-POP 2021討論區(82)

1001 回覆
7 Like 13 Dislike
寶寶弱智唔係第一日既事
Pristin (收左)
CLC (名存實亡)
April / DIA (等收)
好心垃圾cube俾多次機會CLC CB啦
根本係你cube搞死CLC ,
本身有幾次機會可以逆襲又miss 撚咗 乜柒都唔做
戇撚鳩公司冇啦依家,有真去咗kep1er啦
即係lightsum如果又係好似CLC做極紅唔起又放棄唔理啦喎 如果間間公司好似cube死撚得啦
CLC 出道曲之後D 歌太廢 爆唔起
當年有Twice Gfriend IOI
轉型後有少少起色一係唔做 一做就錯 冇計
Lightsum 唔紅只係代表紅既係只Gidle Soyeon 一個加少少美延(ex yg) 但Soyeon solo 又唔得
係唔撚想理嘅直接解散咗CLC佢都冇咁嬲,又唔CB拖撚住班女唔知做乜鳩
我都唔怪港女了
反骨同奶共係兩回事
唔奶共番黎玩造星入梗
造星
你係咪太睇得起viu
好過而家係強國冇野撈啦
想奶都冇得奶
番黎香港比警狗繼父屌啦
分分鐘仲搵得多過香港
反正viu又係紅
奶共搵得仲多 點解唔去
佢唔退團可能有得去999 c組
依家睇住有真重新出發 自己乜柒都冇
CLC 首like,High heels真係搞到佢地仆街

Cube以前比歌好掂
BEAST Fiction/下雨的日子/12:30
4Minute What’s your name/Crazy
連G.NA,許閣d歌都係好好成績
兩代紅既中型公司
三代女團都炒晒粉
Cube
DSP (大型跌落中型)
MBK
HYBE說明會中介紹的新女團世界觀
是以HYBE歌手們爲主角製作的世界觀故事,因爲主人公是少女所以推測是新女團
https://twitter.com/hybegcf/status/1456068426540089344?s=21

入VIU要講鄭州加油
跟住一樣比連登仔屌
是但啦咪又豬肉獎
cube係有做得好衰既位
但係對CLC cube真係算係咁
之前賣唔到咩銷量都俾佢地comeback左好幾年
冇辦法 紅唔起就係紅唔起
琴晚睇永恆族有BTS首Friends
果然世界彈
MAMA提名冇請夏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞