有無人有睇street woman fighter (3)

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
Bling girls段industrial baby個海盜concept真係好正除咗面罩睇埋表情真係好型!!!
今集幾組真係tred最唔掂 wayb 247分我諗有9成因素係因為佢地
雖然唔想wayb比人標籤 但認真覺得千祈唔好係頭4
tred真係應該淘汰
我覺得ygx呢隊有d似打cs咁 spuid係igl turns係fragger
spuid d idea真係幾吸引 如果正式用左turns個編舞我諗就唔會咁多人睇
睇佢係just jerk跳嘅片唔差喎
不過上到嚟再玩返tik tok同一樣嘢就好厭

Lachica團綜路透
鬼叫wayb冇人揀硬食左隊先
真係慘 如果最尾執哂the queens+new union會好好多
就算今次比佢地留到頭4我覺得之後都會係拖累new union
應該學rihey咁嚴格啲對徒弟
最近先開
Gabee勁撚好笑
恭喜入無底深淵睇完swf仲有大量綜藝
Rian live有人罵gabee係舞痴
Rian一睇到即刻勁認真嬲嬲地講
唔知你咩意思 gabee係舞痴係狗廢話
唔該出返去
https://m.tellmehowufeel.com/category/all/42/
Honeyj出嘅brand 依家扮緊減價
Rian live辛酸史文字翻譯

學跳舞時被抓了軍紀 每天每天挨罵
連去洗手間裏也曾挨罵
挨罵的時候也倒過
雖然沒有做過什麼錯,但是回答”我錯了”的話,被罵情況就會快點結束,所以不管挨罵也不會着急,只要嘴上掛着對不起就可以。

被刁難到極點
初中時 在Migliore表演是他們能做的全部
對支付不當的報酬抱有疑問,說要離開球隊,但是被威脅說"你們不能再在東大門跳舞"。

兼職的時候 職員哥哥們罵我”西八”,用盡粗口罵我的時候也暈倒過
大學的時候爲了畢業演出很忙,因爲要錢生存,所以要打工,有一個月只能睡一天小覺,是撐死的時候。

20歲出頭的時候曾組建過10多歲的弟子隊,當時孩子們非常年輕,非常沒有禮貌。
我小時候每天都要挨罵,不想成為罵人的老師,就下定決心不要組建自己的學生團隊。

所以現在討厭對誰指手畫腳了,像甜南瓜一樣的一面好像也受到這種環境的影響。

沒有想過放棄跳舞,但有想過放棄生命
https://youtu.be/PDh7o_bL16w
原來amazon個串嘴女有諗過做idol/歌手
唔係揀硬食喎。本身隊弟子就7in,佢地都想收自己弟子架
第一集以為佢好惡 點知越睇越搞笑
Dancer同idol跳真係完全唔同 勁好睇
睇workman見到佢笑住話冇放棄過跳舞但有諗過放棄生命個下我咸暴
依家先睇到new union原來上過rain個youtube節目
Rian真係好慘 風光背後咁鬼辛酸都仲堅持跳舞 respect
佢係頭幾集嘅編劇 勁過晒啲綜藝人
把口仲唔會得罪人
入面好多妹妹表情都好過idol
反正依家大家都唔駛開口唱
一直覺得佢個樣好似初初嘅小娟

一賣車 就收車
https://youtu.be/OhJckiO0Vb0
Wayb無懸念淘汰一隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞