有無人有睇street woman fighter (3)

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
honey j“今天我不會哭的哈哈哈 首先感謝支持我們的朋友和家人 還有沒來到這裡的成員們 以及每次任務中和我們合作的朋友 感謝你們幫助我 感謝決賽為我們提供帥氣編曲的作曲家 感謝工作人員們 每次大家很晚都不能回家 但還是沒有怨言的幫助我們 再次感謝大家 以前我說過這樣一句話'韓國的伴舞們很早就準備好了' 除了這裡的八個隊伍 還有很多帥氣的舞者 我希望大家都能充滿自信 希望通過這個節目 能夠讓大家了解到伴舞(這個職業) 也希望各位舞者能夠不忘初心 感謝我們的粉絲 我愛你們”
文明特急 驚六 全知干預
依家完節目應該仲多人搵啦
可唔可以分開一隊一集?
依家多數淨係隊長上節目
lachica應該易啲成隊上
每兩隊一齊都可以㗎
重想睇除左隊長之外的member
得啲隊長上去,有啲悶。得Rihey同honey j識咗好耐,其他都係一般交情
都唔係嘅 leejung monika 本身都熟
Monika上節目全部都係講lipj 可以當lipj都上咗
啲隊長上Esquire嗰次 monika 三句入面有五句都係講lipj
https://twitter.com/moonddune/status/1453022549726482438?s=21

Rihey跑去攬honey j 2個原來抱左咁耐
Gabee就攬aiki 但aiki個表情
好開心holy bang贏左
係最好睇既直播比賽既決賽
舞者们都感到幸福既慶典氛圍+觀眾反應歷代级+所有人都認可既冠军Holy Bang
https://youtu.be/E3pNmX0y3KY
雜誌訪問片 好嘈
Rihey同honey j之後有無機會再合作呢
想知h1同peanut之後會唔會正式入lachica
頭先有段honeyj話自己以前好惡
隊員做得唔好就會罵”你地實力淨係得咁多?”
無咩人情味 所以隊員都走晒
兩邊應該為面唔溝通 先隔咁耐靠節目傾返計
前幾個月都走左幾個
Holy bang 第二場表演 練習室ver
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞